Awesome

Een ruim aanbod in assortiment aanradwr voor beginnende growers

Volstrekt waardeloos. slechts 3 van de 6 zaadjes ontkiemden

.... ondanks dat ze in een kiempotje stonden en liefdevol werden verzorgd. Stervensduur en slecht dus.

Rapide et de qualité

Simple , rapide, et de qualité ainsi qu'un suivi et des conseils techniques. Vraiment super

Goede verpakking, matige tracking

Ik heb Papaya Cookies en Zkittlez van Fast Buds besteld bij Zamnesia. De zaden kwamen netjes verpakt en in goede staat aan. Tot nu toe nog niet gebruikt, maar eerste indruk is positief. Wat wel beter kan, is de track & trace: totaal onduidelijk hoelang het duurt en wanneer je het kunt verwachten. Verder prima ervaring.

Snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding!

Mijn go-to voor "feestartikelen" en supplementen!

Al enkele jaren trouwe klant en nog nooit echt teleurgesteld geweest. Van de uitgebreide info-pages per product, tot de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface met een gezonde dosis humor, zamnesia.nl is hoe een online smartshop moet zijn. De site ziet er niet louche uit, klantenservice is altijd on point en vriendelijk en toch zijn ze lekker discreet. Een echte aanrader dus!

Zaadjes goed truffels niks van gemerkt

Goede zaadjes alleen de truffels micro dosis heb ik helemaal niks van gemerkt

Prima zaden die snel ontkiemen

Prima verpakt je hoeft er niet voor thuis te blijven zaden 2 stuks gelijk in de ontkeimproces gezet naar 2 dagen 1 prima kiempje het kiempje in de grond gedaab naar 2 dagen kwam die al boven de grond zaadje 2 naar 4 dagen er uit gehaalt en ook in de grond gezet ook prima naar 2 dagen kopje er boven de grond , raad iedereen aan om hun zaden bij deze site te bestellen .

Zamnesia; uitstekende keus!

Alle bestellingen probleemloos en altijd goed!

Quick delivery, good products

What more could you ask for

Gewoon goed

Ik was op zoek naar een grotere verpakking. Helaas was deze niet beschikbaar. Dan maar kleinere verpakkingen gekocht voor bijna de zelfde stuk prijs.

correcte service

goede ervaring enkel postdienst liet op zich wachten (B post gaf verkeerde info)

Altijd heel tevreden van Zamnesia !!!

Enkel minpuntje is de verzending naar België.. dat kan soms een week duren Bedankt

Al jaren klant

Ik koop hier al lang met veel plezier (CBD) zaden en truffels voor microdosing. Ik ben eens met een probleem goed geholpen door de klantenservice en er zijn vaak leuke acties. Ik hoop wel dat er ooit biologische wietzaden in het assortiment komen ;)

Ik heb deze keer twee soorten CBD zaadjes besteld, en kreeg er een gratis THC zaadje (F1 autoflower) bij. Bestelproces en het volgen van de bestelling gaat goed, levertijd binnen een paar dagen. De zaadjes zijn snel ontkiemd en zijn nu in de grond gezet en komen al binnen twee dagen boven de grond kijken. Kortom: het lijkt allemaal goed.

Tevreden

Snelle, correcte levering.

Vaker besteld en altijd goed

Goede en correcte levering

Producten in goede staat ontvangen!

Bestelde producten in goede staat ontvangen + extra. Wel jammer dat 3 dagen na de bestelling er korting was op de producten die ik had besteld mja al met al zeeeer tevreden!!

Ben zoekende. Ivm. Neurophatie

Ben nog niet helemaal tervreden. Miet voor pijnbestrijding nog zwaarder dan 4% hebben. Bezorging moet echt veel sneller

Gewoon geweldig

Goed verpakt, iets minder snel verzonden wel maar Het komt toe in België 4werkdagen . Het keuzemenu om uiteindelijk tot mijn besteld product te komen is echt wel top op deze website,

Betrouwbaar en goed bereikbaar!

Buiten de uitgebreide website zijn ze ook goed bereikbaar voor vragen of advies. Komen op mij zeer betrouwbaar over en weten waar ze het over hebben. Klantenservice echt top! Er was iets misgegaan met mijn bestelling en is toen zonder aarzelen snel opnieuw verstuurd. Al met al snelle kordate actie en zal zeker bij Zamnesia blijven bestellen.

Geen probleem gehad

Lekker

Geweldig snel en goekoop

Geweldig snel en goekoop . Kan het iedereen aanraden

fantastische service

Mijn levering kwam niet overeen met mijn bestelling. Na een telefoontje en een mail van mij, werd dit direct opgepakt en heel netjes afgehandeld. Dank voor de goede service.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

info@zamnesia.com

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.