Geweldige service, onverslaanbare prijzen

Heb ondertussen al bijna 100 verchillende strains klaar om te kweken, en moet zeggen die van zamnesia zijn t meest betrouwbare

Goede klanten service

Altijd perfect

Steeds zeer vlotte service, snelle verzending en prima producten. Altijd perfect!

geweldige website

goede prijzen en kwaliteit

Betaalde zaden goed - de gratis zaden niet

Het ene jaar is het andere niet, denk ik dan... 1x (milky way hybrid3) & 3 gratis zaden (ww automatic) waren een flop... de zaden die niet gratis waren, waren wel mooi ontkiemd en groeien goed zoals het hoort. Gelukkig... en een beetje vreemd. Het ontkiemen gebeurde op dezelfde manier dus daaraan ligt het niet. Er zat precies gewoon niets van ' leven ' in... jammer.

waar blijft mijn bestelling?

Ik ben al 9 dagen aan het wachten op levering van 2 zaadpakketjes van ocharme 3 zaadjes elk, de track and trace toont mij dat verzending blijkbaar nog niet is vertrokken bij jullie. Niet echt tevreden over de service deze keer. Als er een probleem zou zijn had ik daar graag wat feedback over gehad maar tot nog toe taal noch teken.

Altijd top spul en service

Meerdere bestellingen geplaatst voor hoge bedragen. Als er iets niet goed ging wat dan ook altijd top service verleend. Kan niets anders dan aanraden. Goed bezig zammm

Altijd snel en goed binnen

Ik bestel al wat jaren bij ze altijd snel en keurig en meestal iets leuks er bij de omschrijving van de artikelen zijn ook heel makelijk je weet altijd wat je koopt en voor wat je het kan gebruiken heeeeeel goed dank je wel en ga zo door!!

Altijd een geweldige service en producten

Goede, snelle service, mijn product is zoals ik had verwacht!

Goede ervaring

Altijd goed

Zamnesia..ik zou er willen werken

Nog beter dan verwacht

Altijd als ik bij Zamnesia bestel hebben ze weer mooie kortingen. Ook zijn de bezorgingen altijd op tijd en krijg je precies genoeg mail contact. Nog nooit problemen met ze gehad. Kortom gewoon geweldig in wat ze doen!

Laatste bestelling ziekmakend

Mijn laatste bestelling werd pas na 3 dagen verwerkt en verzonden op 20 juni. Direct de volgende ochtend (21 juni) kreeg ik van DHL een melding dat het fout gesorteerd was en dat het 1-3 dagen vertraagt zou zijn. Dit betekende, 3 dagen bij DHL zonder koeling met een buitentemperatuur van 30-33 graden. Uiteindelijk ontvangen op 23 juni later op de middag. Bij ontvangst heb ik 1 van de 3 bestelde truffles ingenomen. Ze zagen er normaal uit maar smaakten veel zuurder dan normaal. Ik had direct een gevoel alsof ik moest overgeven maar dacht dat het gewoon door de smaak kwam. Maar het bleef aanhouden tijdens en na de trip, totdat het een paar uur na de trip volgde met een heftige voedselinfectie. Het was zo erg dat ik dacht 'dit was het dan'. De volgende dag was ik naar de huisarts gegaan en die bevestigde dat het inderdaad om een voedselinfectie ging, vooral omdat het om truffles ging. Nu een week later heb ik nog steeds last van mijn maag. Ik had contact opgenomen met de support, vooral omdat ik niet meer durfde de andere 2 dosissen te gebruiken. Maar mijn klacht werd niet gelezen? Ik kreeg een standaardantwoord over het niet hebben van het gewenste effect en om de doseringscalculator te gebruiken. Na een tweede bericht kreeg ik wéér een ontwijkend antwoord. Er werd gesproken over co² productie tijdens verzending (??) en dat de vacuümverpakking alles wel beschermt. Er werd niet ingegaan op het feit dat het pakket 3 dagen bij 30+ graden bij DHL heeft gelegen zonder koeling. Het enige wat ik kreeg was ontkenning en het afschuiven van verantwoordelijkheid door het neer te zetten alsof ik niet wist waar ik het over had. Uiteindelijk 33 euro verspilt aan een voedselinfectie.

Erg prettig goede service

Bestelling kwam aan als lege envelop, mailtje gestuurd met wat foto’s en kreeg meteen een mailtje terug met een bod om kosteloos de bestelling opnieuw te versturen. Goeie service dus producten verder op orde

Goede prijzen, compleet aanbod en supersnelle levering!!

Top winkel

Ik koop er steeds hetzelfde artikel, dit sinds verschillende jaren. Altijd kwaliteit en nooit gehassel met de bestelling..

Vakkundig.. snelle levering en goede kwaliteit

Bestelling is snelle binnen en goede kwaliteit

besteld , betaald en snel geleverd , top

meer moet dat niet zijn

Kwaliteitsvolle producten, snelle levering, uitgebreid assortiment

Goeie ervaring met bestellen op zamnesia

Top producten top prijzen

Goede prijzen, snelle service

Snelle verzending en mooi verpakt. Net zoals we gehoopt hadden. De qualiteit van de zaadjes zijn top

Er gebeurt niet zoveel

Trip van niks

Snel, goede communicatie en zeer discreet

Beste Zamnesia, Ik heb een zeer goede ervaring bij Zamnesia, ik heb magic truffels (Valhalla) besteld en getest. Zeer goede qualiteit met een lekkere smaak, de truffels waren niet zo sterk als ik verwachte maar voor iemand die veel verschillende psychodelics heeft geprobeerd kan ik wel zeggen dat het toch wel het sterkste is was ik al heb geprobeerd. Ik ben tevreden over de klantenservice en je voelt je echt een koning als je hier besteld. Ik kan alleen maar zeggen: probeer het zelf uit en houd het veilig. Veel trip plezier!!

Alle zaadjes zijn uitgekomen !

Alle zaadjes zijn uitgekomen en groeien enorm snel. Ik ben er heel tevreden over.

Betrouwbaar en snelle levering

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.