Extra service

Bestelling na 3 weken nog niet aangekomen

Ik heb iets besteld om de site. Het duurde al een week voor ze het verstuurden door problemen bij hen ofzo. En dan wanneer het in België was werd het pakket teruggestuurd omdat er weer een fout was. Nu moet ik weer 1-2 weken wachten zeggen ze…

Slecht

Op 30/04 besteld, 19/05 nog steeds niets ontvangen

Good stuff

Nice stuff

Wietzaadjes netjes afgeleverd

Een kameraad had een paar wietplanten voor eigen gebruik gekweekt in een tuinkasje. De afgelopen jaren gaf hij me af en toe wat topjes, die ik af en toe consumeer. Het helpt beter om te slapen dan slaaptabletten die ik ooit eens via de huisarts kreeg. Dus: zelf wat wietzaadjes besteld en een simpel tomatenkasje gekocht. Leuk om eens wat te experimenteren met tuinieren. Én, mijn dochter wil aardbeienplantjes in de tuinkas gaan kweken. :-)

Trage levering, verschrikkelijke tracking, liegen over tijdstip verzending, foefelen met dag 0

Vijf dagen levertermijn zeggen ze, maar beginnen pas te tellen op de dag dat het pakje hun magazijn verlaat ipv tijdstip betaling. Duurde zes dagen voor mijn bestelling de deur uit ging bij hen, en dat is dan dag nul?????????????????????????? Tracking 6 dagen op hetzelfde. Liegen eigenlijk over levertermijnen.

Goede levering

Alles compleet en netjes binnen na dag of 8 Enkel de verzend doos had ieds kleiner gemogen

Lightning fast delivery and excellent communication

Free gift was missing in the package. Took only one message for an excellent, satisfying solution from client support. Happy customer here!, will buy definitely again! AAAAA++++++

Goede snelle levering

Bestellen en leveren prima gegaan, uitkomst is uiteraard nog afwachten

Super netjes opgelost

Na mijn incomplete bestelling ben ik zeer vriendelijk geholpen. Na een foto en een e-mail werden de zaadjes meteen toegestuurd. Dit ging erg snel. Dankjewel zamnesia voor de goede service.

Goede toevoeging voor de gezondheid!

Het gebruik van het product geeft enige verbetering.

Altijd kwaliteit

Altijd goed als ik bij zamnesia bestel - goede kwaliteit producten - duidelijke product en verzend informatie - goed ingepakt bij het verzenden Ik blijf elke keer weer een tevreden klant

Perfect!

Alles in orde

Zeer content

Mijn bestelling is goed aangekomen en alles werkt prima. Ik bestel hier zeker opnieuw.

Blij met gratis F1 zaadje

Benieuwd naar plantjes, goede service, al is het wat trager dan de andere grote speler. Goede discrete service. De fun Website mag nog discreter.

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering en netjes verpakt

goede kwaliteit maar heel trage levering naar Belgie

Ik hou van Zamnesia, maar de leveringstermijn van 5 werkdagen wordt niet waargemaakt. Krijg vaak pas na een dikke week de email dat mijn bestelling nog maar is ingepakt en dat ik dat als dag 0 moet zien.. leveringstermijn is dan dus twee weken. Rekening mee houden. Verder zeer tevreden.

Zeer goede ervaring

De zaden zijn Altijd van zeer goede kwaliteit, die keer op keer mooie planten opleveren. De service is ook altijd tip top. Kortom... ik ben een echte zamnesia fan.

Prima uitleg gegeven op mijn vragen .+( snel Antw.) Zeer snel geleverd. Mij zie je zeker terug. Bedankt.

Redelijk

Heb de zaadjes na 5 dagen ontvangen helaas van de 6 maar 2 ontkiemt.,die groeien goed. Of de andere nog ontkiemen geen idee ,heb ze laten drogen en nogmaals op de vochtige watten gelegd dus ben benieuwd.

Goede klantenservice, duidelijke communicatie en vlot geholpen

Wat vertraging op de zending door staking in BE maar niets waar zamnesia zelf iets aan kon doen, snel en blot geholpen door klantenservice.

top san pedro enigszins gebutst.

ik raad jullie aan in de koker van de te verzenden cactus aan de kant van de top een prop zacht materiaal te doen en de koker te markeren met "breekbaar" o.i.d. de maat van de cactus vond ik top! groet, janus.

1 week te laat geleverd

Een week te laat geleverd maar verder goed product

Discreet en goed geïnformeerd.

Super website, veel nuttige informatie. Voor iedereen en voor elk niveau is er iets.

Top support na probleempje met ontkiemen.

Ik had een 3 tal zaadjes van Growers Choise niet die ontkiemt waren. Na het geven van een negatieve review hierover, werd ik hierover door Zamnesia support gecontacteerd om te zien hoe ze kunnen helpen. Dit op zich is al klasse dat zelf hulp uitreiken! Uiteindelijk heeft Zamnesia mij gecompenseerd met 3 gratis zaadjes uit het Zamnesia gamma. Na lang kiezen heb ik voor de Sticky Broccoli gekozen. Deze ochtend alvast een mailtje van Zamnesia ontvangen dat de zaadjes onderweg zijn. Echt, top klasse van Zamnesia support. Hartelijk dank !

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

info@zamnesia.com

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.