Score: 10

Top site, top service, snelle levering, niets op aan te merken!

Snel geleverd goede zaadjes

Score: 10

Truffels besteld die niet werkten. Na enige aandringen kreeg ik nieuwe opgestuurd.

Score: 10

Mooie producten en snel geleverd! Goed bezig Zamnesia!

Score: 10

Had een probleempje met een van de zaadjes die geleverd was en stuurde ze daar een mailtje over, ze gingen gelijk voor me aan het werk en deden dr alles aan om het probleem op te lossen dus supper blij met deze site zal hier vaker bestellen

Score: 10

Na een eerste, tevreden bestelling, deed ik vorige week nog maar eens een bestelling, Toen bleek dat een verkeerd product werd geleverd stuurde ik een mailtje, en hoedje af voor de professionele opvolging, het juiste product zal me kosteloos opgestuurd worden, en het fout geleverde product mocht ik houden. Bedankt voor de goeie opvolging en snelle rechtzetting!

Score: 08

Goede service. Ik had aangegeven dat de truffels bij mijn vriend en mij niet werkten. De klantenservice heeft mij gratis nieuwe gestuurd met een uitleg hoe we een beter effect konden krijgen. Dit was zeer goed geregeld.

Score: 10

Zeer goeie klantenservice! Ik was even in een andere dimensie toen ik een bestelling had gemaakt. Maar ik had dus een fout gemaakt en het was zo opgelost! Ik maakte er zelf een grapje over en ze lachten mee. Heel goeie vibe ! Zeker 1 van de beste sites die er bestaat ! Heel origineel ook ! ☺👏🏼

Score: 10

Geweldig!!!! Nadat ik zaadjes had besteld en ze niet uit waren gekomen, even Zamnesia een mailtje gstuurd. Meteen antwoord en een vragen lijst ingevuld, met als gevolg nieuwe zaadjes opgestuurd gekregen. Super!!!!

Score: 10

5 zaadjes Blueberry glue automatic op 3 verschillende manieren proberen te laten ontkiemen zonder resultaat. De zaadjes waren vanexpert seeds . Zamnesia heeft 3 nieuwe zaadjes verstuurd , naar ik heb begrepen Blueberry glue automatic , maar deze keer van zamnesia. Ik veryrouw er op dat deze wel zullen ontkiemmen . Ik heb vande zaden vanzamnesia tot nu toe , 100% geslaagde ontkieming en mooie sterke planten Bedankt

Score: 10

Zeer betrouwbaar en goed communicatief. Erg oplossingsgericht mocht het eens een keer fout gaan. Meer dan tevreden!

Score: 08

Snel en discreet geleverd.goede kwaliteit truffels.zachte en aangename trip.je moet wel redelijk veel eten en het duurt niet super lang.maar al bij al zeer goede ervaring gehad

Score: 10

Had 4 zaden besteld cream caramel auto kwamen er maar 2 uit contact opgenomen met zamnesia netjes uitgelegd krijg ik nu 2 nieuwe zaden opgestuurd die ik zelf mocht uitkiezen top service

Score: 10

Super snelle levering binnen, alles is uitgekomen

Score: 10

2 zaadjes waren niet uitgekomen, heb nieuwe gekregen van zamnesia. Top service.

Snelle correcte service

Score: 08

Zaden niet ontkiemd, wordt zonder veel problemen opgelost. Dat is top!

Score: 10

Alles naar wens, snelle service, discrete verzending, prima producten

Score: 10

Jullie zijn SUPER!!!! BEDANKT ZAMNESIA voor jullie service!!!! Snelle levering en correcte producten!!!

Score: 10

Snelle levering van mijn bestelling, alles zag er goed uit en netjes verpakt.

Score: 10

Growkit werkte niet goed. Perfect geholpen. Super.

Score: 08

Hallo,van mijn andere zaadboer overgestapt omdat de zaadjes steeds niet ontkiemde. Zamnesia maar even geprobeerd,kreeg in eerste instantie 3 zaden ipv de bestelde 5.. Na mijn melding erover kreeg ik alsnog de 5 zaden toegestuurd en mocht de andere 3 houden. Top geregeld dus!! Zaadjes ontkiemde allemaal en het groeit nu als een malle! Tot nu toe zeer tevreden over Zamnesia!

Score: 10

Ik ben al jaren klant van Zamnesia en het wordt tijd om een welverdiende positieve review achter te laten. De producten van Zamnesia zijn van uitstekende kwaliteit en de klantenservice heeft mij altijd zeer goed geholpen. Ze zijn erg vriendelijk en weten bij elke vraag een gepast antwoord te geven. Ook als een product niet naar verwachting functioneert (bv. kweekset) dan proberen ze een gepaste oplossing te vinden. Top team, ga zo door!

Score: 10

De bestelling werd snel geleverd. Helaas was er iets misgegaan. Dit werd erg goed opgelost. Ik zal zeker terugkeren bij Zamnesia en kan het daarom aan iedereen aanbevelen.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.