Perfect zoals het is

Score: 08

Veel en goede producten, alleen jammer dat je voor minimaal 20 euro bestellen moet. Verzending is meestal 2 dagen.

Score: 10

Fijne website met veel informatie en leuke acties

perfecte service

Gewoon goed!

Score: 10

Easy company to work with. I ordered and got shipped perfectly what I needed. Thanks team Zamnesia!

Score: 10

Gewoon alles zoals het hoort,prima service prima kwaliteit,na tal van bestellingen nog nooit geen zaadje gehad dat niet gekiemd is..doe zo verder!

Score: 10

Moest een urine onderzoek overleven en dat is gelukt dankzij synthetische urine en verborgen plaszak topzaak

Score: 10

Na het plaatsen van een mindere recensie over een grow kit heeft Zamnesia zelf met mij contact gezocht om te vragen of ze me konden helpen. Uiteindelijk heb ik een nieuwe grow kit gekregen. Gratis. Het contact verliep snel en was erg vriendelijk en behulpzaam. De service is echt heel goed!

Score: 02

Producten prima, service prima, alles prima behalve het oeverloos gezanik per email om een beoordeling achter te laten. Zeeeer irritant! Als ik dat wil doen dan doe ik het, mij elke 2 weken mailen werkt volledig averechts! Stop er mee

Score: 10

Snel en netjes geleverd en alles is mooi verpakt. Ook leuk dat er een mooie folder bij zit en ook de zaden overzicht . Ook leuk dat ze regelmatig leuke acties hebben zoals nu ook de december kalender .. En natuurlijk een mooi ruim assortiment echt top . En op jullie site is ook genoeg info te vinden over de producten. Top ga zo door.

Score: 10

top...alles in orde en snelle verzending en levering

Score: 08

Bestellingen zijn altijd volledig en netjes verpakt. Mag van mij wel iets sneller. Verder betrouwbare verkoper althans dat is mijn ervaring.

Score: 08

Goed product. Snel en anoniem geleverd.

Score: 10

Goede informatie samen met een vlotte levering. Top

Score: 08

Altijd snel geleverd,als er iets niet in orde is kan daar goed over gecommuniceerd worden.

Score: 06

Levering is slechter geworden

Score: 10

Een zeer grote verscheidenheid van items, altijd wel iets dat men kan gebruiken. De snelheid van leveren lijkt verbeterd tegenover in het verleden, dit kan ik alleen maar toejuichen. Soms geeft de track&trace wel eens niet thuis, maar meestal werkt alles zoals het moet en word men op de hoogte gehouden wanneer het pakje zal aankomen.

Score: 10

Heel duidelijke en gebruiksvriendelijke website

Score: 10

Geen opmerkingen , normaal reageer ik zelf ni op commentaaruitnodigingen . Jullie zijn zo goed dat ik het ni kon laten . Top bedrijf !

Alles

Goede levertijden goede communicatie

Score: 10

Site is erg handig van opzet, assortiment is ruim, verzending is snel en goed verpakt, reclame mail mag minder want een tevreden klant komt toch wel terug, wat ook erg goed is dat er veel informatie op de site te vinden is, niet enkel producten, ook de omschrijving is volledig.

Score: 10

Prima website en degelijke snelle service, grote keuze. Ik kan het iedereen aanraden!!

Score: 08

jullie hebben zeer mooie en degelijke producten van hoge kwaliteit in de aanbieding, de levering is altijd heel snel. minpuntje 1x 3 zaadjes besteld waarvan ik er maar 2 kreeg 1x thee houder besteld waar een onderzettertje ontbrak maar die kleine foutjes maken jullie uiteraard goed door de free samples/gifts die je erbij stuurt! daardoor vond ik het ook niet echt nodg om beklag te doen. Doe zo verder!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.