Score: 10

Ik had zaden besteld die niet uit wilde komen. Het contact met Zamnesia was meteen goed. Ik heb nieuwe zaadjes gekregen en veel tips om het nu goed te laten verlopen. Ik heb de nieuwe zaadjes geplant en volg de instructies op. Zeer tevreden over de service! ***

Alles perfect!

Score: 10

Wat dingetjes besteld en bij aankomst bleek dat er iets vergeten was. Contact opgenomen met de klantenservice en perfect geholpen. Tegoedbon ter waarde van het vergeten product gekregen met gratis verzending.

Score: 10

Gewoon prima! Goed product!

Score: 10

Ultrasnelle respons, proactieve en zeer professionele, creatieve klantendienst. Dikke pluim!

Score: 10

De producten die zamnesia aanbiedt voldoet aan mijn volle verwachtingin, nooit heb ik enig probleem ervaren met het product of de levering. Dank u zamnesia 🙏

Score: 10

De meeste producten zn toch prijs kwaliteit dik in orde en dan ook een zeer snelle levering top site...

Score: 08

Snel en heel erg betrouwbaar.

Score: 10

Mooi en zéér uitgebreid assortiment. Wanneer er een probleem is met een bestelling en ik vraag om hulp krijg ik steeds vriendelijke reacties terug. Het is een discrete en erg zalige website om je gerief op te bestellen. Zeker een aanrader!

Score: 10

Zamnesia, echt een dikke duim voor jullie! Heb echt nog nooit een website gehad waar klantvriendelijkheid boven alles staat. Producten zijn altijd can top kwaliteit. Dit is nu echt een website waar je met een gerust gevoel kunt bestellen. Mijn kweekset wou maar niet groeien en waren bereid eenmalig een vervanging te sturen. Hier kunnen veel websites van leren!

Score: 10

Ben super tevreden over de kei snelle levering . En mijn spulletjes die ik besteld had , zijn top zoals ik verwacht had 👍

Score: 10

Ik kreeg een badge truffels waarvan een deel niet goed verpakt zat. Zamnesia heeft meteen oplossingen geboden. Voor de rest hebben ze een snelle service en kwalitatief goede producten.

Score: 10

Momenteel keihard nt chillen dankzij Zamnesia

Score: 10

Er was een foutje met de voucher maar de site had snel gereageerd en het gied afgehandeld. Top site :)

Score: 10

Alles vlot verlopen en nu wachten op de resultaten

top service, aantal

Score: 10

Prima producten en website met heel veel nuttige informatie voor de beginnende maar ook voor ervaren telers.

Score: 08

Veel keus, snelle levering, goede producten

Score: 02

Als beginner 3 zaadjes besteld . Zitten nu al weken in de aarde op de juiste temperatuur en gebeurt niets. Na een bericht gestuurd te hebben krijg ik een waslijst met vragen over ph etc. Wtf ik wil gewoon 3 zaadjes uit laten komen . Dus dag ** euro , eens maar nooit meer hier iets bestellen

Score: 10

Heel tevreden over de producten en de website. Al drie jaar op rij mooie oogst. Nu voor het eerst problemen met zaadjes die niet wouden ontkiemen. Na een paar mailtjes zijn we samen tot een hele fijne oplossing gekomen!

Score: 10

Goede snelle service en kwaliteit

Score: 10

Producten worden optijd en snel geleverd ook is het goed verpakt al een paar keer besteld en niks op aan te merken van de 7 zaden zijn er helaas maar 3 uitgekomen

Score: 10

Goede informatie en producten.

Score: 10

Snelle goede service! Ik heb een heel goede oplossing gekregen voor mijn probleem en dit binnen enkele uren tijd! Zeer tevreden klant.

Score: 10

bestel al een aantal jaren mijn producten hierzo en dat gaat altijd fantastisc. nu had ik wat problemen met wat auto flowers . maar na een paar mailtjes zijn we samen tot een hele fijne oplossing gekomen en kreeg ik ook nog goeie info erbij

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.