Score: 08

Snelle en correcte levering...

Score: 10

Prima levering! Goede kwaliteit.

Goed geholpen top

Score: 10

Ik had wat problemen ondervonden met 1 van mijn growkits en ik was een beetje teleurgesteld, maar de Zamnesia support service heeft mij uitstekend geholpen!! Ik heb zelden zo een goede service gehad! Hoedje af!! Een heel tevreden klant!!

Score: 10

Ik ben tevreden over ze Alles kwam snel en netjes ingepakt aan. ik zeg door!

Score: 10

goede service, perfecte bezorging en ook het product zelf was goed.

Score: 10

Snelle levering, goed verpakt. Zeer tevreden.

Score: 10

Goede service, snelle reactie op mail. Zeer goed

Score: 10

Vlotte en vriendelijke service :)

Score: 10

Ik heb enkel nog maar positieve ervaringen gehad met Zamnesia. Ondertussen toch al vijf zakjes truffels besteld en deze werden altijd snel geleverd en zijn steeds van topkwaliteit (Utopia krijgt mijn voorkeur). Ik grind ze meestal en laat ze 15 minuten weken in gemberthee. Werkt prima en nog nooit misselijk geweest. Heel intense ervaring. Simpelweg top!

Score: 10

keep up the good work. guys

Score: 10

Bestelling compleet en snel ontvangen met leuke goodie bag. Growkit bleek iets mis te zijn, vriendelijk geholpen door de klantenservice en uiteindelijk een nieuwe gekregen.

Snel geleverd Goede kwaliteit Top shop

Score: 10

De Magic Valhalla truffels waren hella funn, mooie heldere kleuren en een licht gevoel van binnen. De visuele effecten waren wel vrij licht. Wel veel lachbuien gehad en een goed euforisch gevoel. Goed om in natuurlijke omgeving te gebruiken of in een knusse gezellige setting binnen. Aanrader!

Score: 10

Altijd goede snelle service! En super mooie producten!

Score: 10

Lage dosis genomen. Was heel aangenaam. Weinig visuals, maar wel super fijne hyper focus op kleine details, lach kicks en aangename gelukszalige roes!

Top, goede service.

Kwaliteitsvolle truffels, goede klantenservice

Score: 10

Snelle bezorging en transparente communicatie, graag tot de volgende!

Score: 02

Beste zamnesia, jullie money maker zaadjes zijn waardeloos 100 zaadjes zijn er maar 50 uitgekomen ik haal nooit meer bij jullie grapjassen met jullie zaadjes die overdatum zijn

Score: 10

Zeer tevreden over de klantenservice, kwaliteit , leveringen.... Beste die er is... Thanks

Score: 08

Heel correct en goeie producten.

Topservice!!! 5 sterren!!!

Score: 10

Super product. Ook super levering snel en discreet

Score: 10

ondanks de coronatijd alles binnen een mooie tijd en in goede staat geleverd wat ik besteld had.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.