Snel binnen , alle zaden ontkiemt. Prima in orde

Score: 10

Makkelijk bestellen, goede uitleg bij de producten. Altijd snel in huis als je iets besteld en een goede klantenservice voor elke situatie die je kan bedenken!

Score: 10

Top service bij problemen met leveringen en niet ontkiemen van een deel zaden ( 5 op 5 ) wat kan gebeuren , doet zamnesia wat hoort . Top service mannen . Een absolute aanrader Prachtige planten , groeien de kast uit. Golosa is een echt monster , sterk en plaag bestendig. Nu eens kijkeen wat bleuberry glue auto er van terecht brengt. Keep it up guys

Score: 10

Professioneel en discreet is t contact. De verzending is ook snel en duidelijk! Qua service ben ik super tevreden over Zamnesia!

Score: 10

Snelle en goede verzending. Helemaal top. Zal zeker vaker bestellen.

Score: 10

Duidelijke website, makkelijk bestellen en zeer snel geleverd!

Score: 10

Ondanks een wat mindere ervaring (andere ervaringen waren prima) heeft Zamnesia een keurige oplossing geboden en gaan we gewoon weer voor een super ervaring bij de volgende trip

Score: 10

Supersnel in huis, geweldige webwinkel!

Top product goede levering 👌

Score: 10

Snelle levering en bij vragen snel antwoord.

Score: 10

Ik heb een super goeie ervaring met jullie. Snelle verzending, fijne Communicatie. Prijs is ok. Ga zo door.

Score: 10

Top producten! Altijd heel erg tevreden. 1 keer klantenservice nodig gehad, En boven verwachting goed geholpen.

Score: 10

Top zaden en snel geleverd

Score: 10

Zeer goede service, Kreeg meteen 2 nieuwe na keuze omdat de ander niet uitkwamen. En deze gaan goed. Dank jullie wel

Score: 10

Nadat van de eerste zending 2 van de 4 strains niet ontkiemde stuurde de klantenservice alsnog 2 nieuwe strains op. Topservice. Het is toch een product van moeder natuur.

Score: 10

Top! Product geleverd zoals beschreven, contact met de klantenservice verliep echt super. Ik bestel ook de volgende batch weer hier.

Score: 10

Goede producten, ik had een zaadje verkeerd ontkiemt en de klantenservice reageert snel en duidelijk! Hopelijk komen er mooie plantjes uit!

Score: 10

Snelle en prima levering. Kruiden genieten al van het zonlicht

Score: 10

Super zaak, heel erg goed geholpen

Score: 10

Omdat mijn zaden niet uitkwamen, hebben ze me gratis betere zaden gestuurd + alle info om ze te verzorgen

Score: 10

Zaadjes besteld en zijn allemaal ontkiemt

Score: 10

Heel tevreden over de klantenservice en de service in het algemeen.

Score: 10

Goede snelle levering. Alle zaadjes zijn uitgekomen en groeien tot nu toe goed hard. Ben benieuwd naar de oogst van de stickie beast en gorilla gleu.

Score: 10

Mijn zaadjes kwamen niet uit,ik denk dat ze toch te nat lagen tussen watten geen zuurstof of zo. Zamnesia heeft me toen gratis nieuwe zaden gestuurd mooi toch👍 Ik ga het nu anders doen gelijk in kiemgrond.

Score: 10

Het was even spannend om te zien of alles geleverd zou worden, maar enkele dagen na mn bestelling was alles er. Netjes, in een ongemarkeerde verpakking. Ik bestel zéker nog dingen, in de toekomst!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.