Score: 10

Supersnel, keurig verpakt en goede kwaliteit!

Score: 08

Ik had een probleem met mijn levering en dat heeft Zamnesia prima opgepakt, ze boden de keus tussen vervanging van het product en/of een voucher waar ik erg tevreden mee ben.

Score: 04

De beste in de wereld

Score: 10

Ik ben heel tevreden over jullie producten en jullie service en ook over de extra info die jullie geven bij het gebruik van sommige "dingen" !!! groetjes Dhyano

Cool goed en interessant

Score: 10

Snelle levering, goede producten en vriendelijke service.

Score: 10

Snelle levering, correcte inhoud, goede producten en juiste informatie.

Score: 10

Aanrader. Snel plus kwaliteit!

Score: 10

Had een probleem met geleverde zaden, maar Zamnesia heeft me op een zeer coulante manier geholpen. Ben zeer erkentelijk :)

Score: 10

Tot en met vandaag nooit een slechte ervaring gehad. Klantenservice reageert snel en is zeer behulpzaam i.v.m. vragen omtrent producten. De producten zelf zijn dan ook nog van hoge kwaliteit. Bestellingen worden zorgvuldig ingepakt en met de nodige zorg geleverd. Ik kan letterlijk geen slecht woord zeggen over deze onderneming. Doe zo voort zou ik zeggen!

Perfect service!

Snel en goed geleverd💯

Score: 10

Duidelijke site, snel gevonden wat ik zocht. Zoals je het graag ziet als klant.

Score: 08

Ik ben er zeer tevreden over 4sterren maar omdat het altijd nog beter kan... MVG !K Dit was mijn review dans!

Helemaal Top!

Score: 10

Mijn 1e bestelling ontvangen vandaag. Wat ze beloven , maken ze waar . Ben super tevreden , kom hier absoluut vaker. Thanks ♧

Score: 10

Snelle levering en goede producten

Score: 10

Ik had recentelijk een probleem met mijn laatste bestelling (NIET door Zamnesia). Ik bracht hen hier van op de hoogte en er werd meteen naar een oplossing gezocht. Ik ken maar weinig bedrijven die zo'n top klantenservice aanbieden als zij. Verder zijn de producten die Zamnesia aanbiedt van topkwaliteit, altijd met de snelst mogelijke levering in een subtiele verpakking. Ik ben vaste klant en ik ben van plan om dit ook te blijven. Graag wil ik jullie bedanken voor de top service, goede communicatie en begrip. Keep up the good work!

Score: 10

Zeer goede klantenservice en top personeel 💯💯 Zeer betrouwbare site!

Score: 10

Zowel levering die binnen de week is afgerond, als producten zijn steeds van goeie kwaliteit. Heel tevreden klant van zamnesia

Geweldige service!

Score: 10

Nu een aantal keer besteld en alles is altijd snel en top geregeld. Vriendelijke mensen en leuke website. Keep up the good work

Score: 10

Niks te klagen. Gewoon een dikke prima en jullie kunnen mij vaker verwachten (al twee keer iets betseld hier). Zelfs in corona tijden is de levering top.

goede kwaliteit en service

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.