Score: 08

Nogmaals: Had 3 zaden gekregen ipv de bestelde 5.. Na mijn melding kreeg ik alsnog zonder probleem de 5 zaden toe gestuurd. De 3 die ik eerst had gekregen mocht ik houden. Tot nu toe zeer tevreden met de service van Zamnesia 👍

Score: 10

Snelle levering, goed klanteservice en producten. 5terren en nog meer. Bedankt Zamnesia team.

Score: 10

Snelle levering! Prima prijs!

Score: 10

We hebben een aantal bestellingen geplaatst bij Zamnesia. De producten, leveringen, acties dragen bij aan een zeer positieve shopervaring. Het bedrijf is telefonisch en per e-mail uitstekend bereikbaar voor advies en klantenservice kwesties, waarbij de service ongekend goed is. Daarnaast biedt de website en hun e-mailcampagne een overvloed aan nuttige informatie voor meerdere doeleinden binnen hun productaanbod. Samenvatting: - Leuke acties met kraskaarten voor veel gratis producten - 3 van de 3 zaadjes zijn uitgekomen - 1e keer truffels weinig gemerkt maar dit waren een van de lichtere varianten, nu een sterkere variant besteld en even afwachten. - Prima en correcte afhandelingen van vragen en verzoeken per e-mail - Telefonisch kundig advies over gebruik truffels - Gratis verzending, leuke giftpack boven de 75,-

Score: 10

goede service en uitleg hoe te laten groeien

Score: 10

Top bestelling tot levering zoals dd begeleiding ook

Score: 10

Enkele problemen gehad maar zonder enige discussie of twijfel hebben ze me verder geholpen met tips en service.. ongezien geweldig

Score: 10

Truffels besteld die niet werkten. Na enige aandringen kreeg ik nieuwe opgestuurd.

Score: 10

Klantenservice is echt top hier. Zelfde met de producten en webshop. kan alleen maar goede dingen zeggen over Zamnesia.

Score: 10

Top site, top service, snelle levering, niets op aan te merken!

Snel geleverd goede zaadjes

Goede service, mooie planten

Score: 10

Mooie producten en snel geleverd! Goed bezig Zamnesia!

Score: 10

Had een probleempje met een van de zaadjes die geleverd was en stuurde ze daar een mailtje over, ze gingen gelijk voor me aan het werk en deden dr alles aan om het probleem op te lossen dus supper blij met deze site zal hier vaker bestellen

Score: 10

Na een eerste, tevreden bestelling, deed ik vorige week nog maar eens een bestelling, Toen bleek dat een verkeerd product werd geleverd stuurde ik een mailtje, en hoedje af voor de professionele opvolging, het juiste product zal me kosteloos opgestuurd worden, en het fout geleverde product mocht ik houden. Bedankt voor de goeie opvolging en snelle rechtzetting!

Score: 08

Goede service. Ik had aangegeven dat de truffels bij mijn vriend en mij niet werkten. De klantenservice heeft mij gratis nieuwe gestuurd met een uitleg hoe we een beter effect konden krijgen. Dit was zeer goed geregeld.

Score: 10

Geweldig!!!! Nadat ik zaadjes had besteld en ze niet uit waren gekomen, even Zamnesia een mailtje gstuurd. Meteen antwoord en een vragen lijst ingevuld, met als gevolg nieuwe zaadjes opgestuurd gekregen. Super!!!!

Score: 08

Snel en discreet geleverd.goede kwaliteit truffels.zachte en aangename trip.je moet wel redelijk veel eten en het duurt niet super lang.maar al bij al zeer goede ervaring gehad

Score: 10

5 zaadjes Blueberry glue automatic op 3 verschillende manieren proberen te laten ontkiemen zonder resultaat. De zaadjes waren vanexpert seeds . Zamnesia heeft 3 nieuwe zaadjes verstuurd , naar ik heb begrepen Blueberry glue automatic , maar deze keer van zamnesia. Ik veryrouw er op dat deze wel zullen ontkiemmen . Ik heb vande zaden vanzamnesia tot nu toe , 100% geslaagde ontkieming en mooie sterke planten Bedankt

Score: 10

Zeer betrouwbaar en goed communicatief. Erg oplossingsgericht mocht het eens een keer fout gaan. Meer dan tevreden!

Score: 10

Zeer goeie klantenservice! Ik was even in een andere dimensie toen ik een bestelling had gemaakt. Maar ik had dus een fout gemaakt en het was zo opgelost! Ik maakte er zelf een grapje over en ze lachten mee. Heel goeie vibe ! Zeker 1 van de beste sites die er bestaat ! Heel origineel ook ! ☺👏🏼

Snelle correcte service

Score: 08

Zaden niet ontkiemd, wordt zonder veel problemen opgelost. Dat is top!

Score: 10

Had 4 zaden besteld cream caramel auto kwamen er maar 2 uit contact opgenomen met zamnesia netjes uitgelegd krijg ik nu 2 nieuwe zaden opgestuurd die ik zelf mocht uitkiezen top service

Score: 10

2 zaadjes waren niet uitgekomen, heb nieuwe gekregen van zamnesia. Top service.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.