Super mystery kerstcadeau 💘

Score: 10

Bijzonder goed, elke keer weer!

Score: 10

Ik had een mushroom grow kit gekocht. Na 6 weken in een verwarmde serre was er nog niets te zien. Ik heb customer service aangeschreven om te vragen wat het probleem was. Ik heb direct respons gekregen. Na een korte vragenlijst heb ik een voucher gekregen voor een nieuwe kit. Die is de week nadien aangekomen. Ben direct aan de slag gegaan en - Poef- na 1 week waren ze er al : de pinheads. Ik ben een tevreden klant

Score: 10

Great service, received new product very fast

Score: 10

Was iets mis met de kit, en die werd vervangen, zeer goeie en snelle klantenservice ipv stressvol en tijdslurpend, bedankt!

Score: 10

Zeer goed, goede service, geweldige producten.

Score: 10

Uitstekende klantendienst en een zeer goede service heb ondertussen al 2 keer besteld en was telkens tevreden keep up the good work

Snelle correcte levering. Bedankt jongens 👍

Zeer goede klantenservice.

Top service!

Score: 10

Alles ok goede prijzen, binnen de tijd geleverd een aanrader

Score: 10

Goede service! Nadat er iets mis was gegaan met mijn bestelling is er een goede oplossing gekomen. Pakketje ook snel geleverd!

Score: 08

Supersnelle levering en veel interessante info op de website. Heel tevreden van de zaden en de truffels. Minder tevreden over het verrassingspakket maar dat is waarschijnlijk persoonlijk.

Score: 10

Geen delays en pakketje tip top in orde, alles is zoals gepland verlopen!

Score: 10

Goede service. Pakketje was zoekgeraakt door DHL en er werd zonder vragen te stellen een nieuwe opgestuurd. Top👌🏽

Score: 10

Heel goede service en snel geleverd! Wel was er een mystery gift box vergeten bij mijn bestelling te doen maar ze hebben het heel goed opgelost. Ik kon kiezen tussen een waardebon van *** euro en gratis verzendkosten of de mystery gift box toch nog opgestuurd krijgen. Ik vind dat ze dit goed hebben opgelost en ik heb er nu ook geen problemen mee, zo dingen kunnn gebeuren en ik ben blij dat ik deze keuzes heb gekregen voor het op te lossen.

Score: 10

Goede info en website, uitleg is duidelijk. Daarna een snelle levering. Top

Score: 10

Top service! Al paar keer besteld op zamnesia en nog nooit teleurgesteld geweest, laaste keer was er een klein probleem. Maar na contact opgenomen te hebben met de klantendienst heb ik een voucher gekregen voor de volgende bestelling. Nogmaals dank voor de moeite! Doe zo verder zamnesia team!!!

Perfecte service!

Score: 10

Had een paddo grow kit besteld op de site. Deze bleek jammer genoeg geen vruchten te groeien door ongewenste schimmelgroei van buitenaf. Na contact op te nemen met de klantenservice hebben ze mij een nieuwe gratis grow kit of een voucher ter waarde van de grow kit aangeboden. Dikke S/O naar de klantenservice, heel tevreden van!

Score: 10

Deze firma biedt echt geweldige service! Ik had zelf iets verkeerd gedaan, maar alsnog kreeg ik drie nieuwe zaden en gratis verzending! Prima!

Score: 10

microdosis, hebben we microdosis sets besteld alles snel en netjes geleverd. goede kwaliteit en de bijsluiter was een pluspunt. microdosis merk je wel verschil misschien meer geestelijk maar toch. helpt zeker met een spirituele speurtocht.

Score: 10

Zeer snel geleverd en echt top product .... Schoot als paddenstoelen uit de grond zonder enige voorkennis of moeite... Top

Goede producten , snelle en correcte levering ! Topsite

Score: 10

Goede afhandeling van klacht aan product. Netjes afgehandeld.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.