Score: 10

Alles verliep gucci, merci voor de trip :))

Score: 10

Hele goede klantenservice. Bij mijn eerste grow kit kwam er na 4 weken niks uit, maar na contact met de klantenservice (die overigens erg snel reageert) en het versturen van de benodigde informatie, kreeg ik meteen een nieuwe grow kit naar keuze opgestuurd! Hopen dat ze dit keer uit zullen komen, maar aan de klantenservice ligt het in ieder geval niet.

Score: 10

Snelle en discrete levering, een bedrijf naar mijn hart!

Score: 10

Ik raad zamnesia zeker aan. De leveringen zijn steeds goed verzorgd en op tijd geleverd. De klantenservice is gewoon top! Mijn mailtjes worden op zeer korte tijd beantwoordt en dat nog eens op een leuke, spontane manier. 1 artikel was defect maar werd netjes vervangen.👌🏻

zeer tevreden!

Score: 08

Ik bestelde 3 sets tergelijkertijd en liet die ook samen groeien. Spijtig genoeg leesde ik niet grondig de handleiding waardoor er 2 niet goed groeide, waarop ik een mailtje stuurde. Hier kreeg ik dezelfde dag nog antwoord op! Zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader. Indien je zelf besteld

Score: 10

Ik deed een bestelling, deze was zeer snel geleverd. Normaal krijg je 5 gratis zaadjes als je boven de ** euro aan zaadjes koopt. Deze waren ze helaas vergeten dus ik stuurde een mailtje. Hier antwoorden ze zeer snel op. Ze gaven me een coupon van gratis verzending + ** euro waarvan ik alles kon kiezen in hun webshop. Zeer vriendelijke klantenservice, volgende keer bestel ik hier weer!

Score: 10

Ruime keuze, goeie service en alles mooi verpakt. En ze groeien nog ook, wat een luxe!!

Score: 10

Bijzonder snel antwoord en interessante vragen erbij. Tips gekregen voor een goede kiem en last but not least, 4 nieuwe zaden gratis mogen ontvangen, van een door mezelf gekozen soort ! Ze zullen reeds onderweg zijn.

Score: 10

Leuke/duidelijke productomschrijving zeer snelle levering en concreet verpakt. Een aanrader in de branche!

Score: 10

Snelle anonieme levering en alles piekfijn in orde. Volgende keer weer :)

Score: 10

Er is niet veel te zeggen, alles was perfect gewoon.

Score: 10

Eigenlijk altijd tevreden geweest over Zamnesia! Toen ik laatst een paddo-kit bestelde die het niet bleek te doen, hebben zij gratis een nieuwe set aangeboden (tot 2x toe). Erg blij met hun goede service.

Score: 10

Snel geleverd, perfecte kwaliteit!

Score: 10

Erg tevreden met de service. Paar zaadjes zijn niet door de ontkiemfase gegaan, waardoor er door Zamnesia nieuwe zaadjes zijn gestuurd. Erg tevreden mee!

Score: 10

Voor het eerst een paddo kweekset gekocht. Draaide op niets uit. Zamnesia reageerde spontaan zelf en bood na een gesprekje en een paar foto's zelf een nieuwe set aan toen bleek dat het niet aan mij kon liggen en ik niet stiekem een dikke oogst had binnen gehaald. Kijk, hoe het ook uitdraait met die tweede set, dat is erg fijne service. Er kon van alles mis gelopen zijn met die set, in de zon gestaan of zo... Het is leuk dat je met zekerheid kan kopen. Ook erg discrete verpakking, de mensen uit mijn omgeving begrijpen microdosing waarschijnlijk nog niet zo goed, dus dat is handig meegenomen.

Score: 10

Super snel goed en gemakkelijk besteld en ook nog super snel geleverd. Helderde en duidelijke informatie.

Score: 10

Uitstekende kwaliteit en service!

Dank u voor de snelle reactie en actie!!!!!!!!! Grt ***

Score: 10

Zeer snel en goede beschrijving van product

Score: 08

De respons op email is top . Ik slaag er echter niet in om fotos door te sturen .lukt mij altijd behalve bij zamnesia????

Score: 08

Voucher verzilveren gaat niet lukken. Ineens is het emailadres niet geldig. Na nog een keer of twee geprobeerd krijg je de mededeling dat je een limiet hebt bereikt en je krijgt niet wat ze beloven. Geen ramp overigens vandaar vier sterren.

Score: 10

Voor mij de eerste keer om shrooms te kweken. Dat is moeilijker dan gedacht. Niet iedere mislukking bleek aan mezelf te liggen: er kan sprake zijn van besmetting en dus niet opkomen van paddenstoelen. Dat kan voor de verzending gebeurd zijn. Waar de meeste bedrijven de schuld bij jou leggen, neemt Zamnesia - na beantwoording van alle vragen - de schuld op zich

Score: 10

Goede service en hulp bij het growen

Score: 10

Heel vlotte en goeie service!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.