Score: 10

Top joh, bestel hier regelmatig, goeie wietzaadjes, bongs van ** euro die ik na 3 weken uit mn handen laat kletteren omdat ik niks meer kan, of van die fijne truffels om je zelf en de wereld beter te leren kennen. Wordt eigenlijk altijd bezorgd binnen 2 dagen. Je hoeft je huis niet uit, Dusja prima

Score: 10

Goede producten, ben er zeer tevreden mee

Score: 10

Snel en discreet bezorgt. Altijd weer

Score: 10

Altijd een goede en snelle levering top

Score: 10

Heel goede klantenservice ! Werd bij een probleem meteen goed geholpen ! Heel uitgebreid assortiment! :)

Score: 08

Snel en compleet, topproduct

Score: 08

snelle levering, super producten

Score: 10

Geweldige service! Top producten en snelle levering! Nu ook de kraskaarten actie met gratis prijzen waar ik erg fan van ben! 😁👌

Score: 10

Goede spullen en goede service. je kan echt voor alle vragen terecht op hun website, je kan hier van alles op vinden.

Score: 10

Zeer tevreden met de snelle en discrete levering van Zamnesia.

Score: 10

Leuke set om een smakelijk portie te laten groeien. Tip: gebruik het kartonnen doosje waarin het verpakt zit ook. De paddo’s zijn gevoelig voor licht, het kunststof bakje is doorzichtig en de paddo’s kunnen daardoor ook meer geneigd zijn naar de zij- en onderkant toe te groeien. Plaats het bakje met de zak er omheen in het kartonnen doosje (met de klep open/naar de onderkant omgeslagen) om dit te voorkomen. Ga verstandig op reis en geniet.

Score: 10

Top Shop! Iets besteld wat kapot bleek te zijn. Zonder problemen werd er een nieuwe opgestuurd. Die raakte zoek ergens in het bezorgingsproces en nogmaals werd er zonder problemen een nieuwe toegestuurd.

Score: 10

Bestelling snel en discreet ontvangen. Tevens perfecte service en snelle reacties.

Score: 10

10/10 voor klantvriendelijkheid en snelle service. Communicatie steeds to the point en kort op de bal. Vaste klant vanaf nu!

Score: 10

Leuke site met veel leuke dingetjes en snelle levering Helemaal top 👍

Score: 10

Al jaren trouwe klant. Ik bestel mijn paddo kweeksets altijd bij Zamnesia en de kwaliteit is elke keer weer uitstekend. Snelle levering, vriendelijk personeel en hoge kwaliteit!

Score: 10

Er scheelde iets aan m'n laatste bestelling bij Zamnesia. Na het sturen van een berichtje naar hun klantenservice werd dit snel en professioneel opgevolgd door ***. Om heel eerlijk te zijn is dit mijn beste ervaring bij een webshop tot nu toe. Hier bestel ik zonder twijfel vaker.

Score: 10

Goeie service, leuke shop!

Score: 10

Zamesia zorgt goed voor haar klanten! Is er onverhoopt een issue: wordt direct opgelost! btw: ze hebben ook leuke acties (kraskaarten) waarmee je mooie extra's kunt krijgen! al met al TOP!

Score: 10

Prima geholpen Na het in eerste instantie niet lukken met het groeien van de zaadjes. Prima geholpen en voorzien van nieuwe zaadjes en goede adviezen. Prima bedrijf, snelle levering, veel goede raad en informatie.

Score: 02

Na weken geleden al een review achtergelaten te hebben, wordt mij via een (ongevraagd) mailtje gevraagd er nòg eentje achter te laten: dus hierbij. Ik kan overigens nog steeds andere online smart- en headshops aanraden. Beetje afhankelijk van wat je nodig hebt natuurlijk, maar over het algemeen was bijna elke andere website die ik na deze bezocht aanzienlijk goedkoper. edit: Aangezien mij van Zamnesia specifiek gevraagd wordt te zeggen waar het precies goedkoper is: *gecensureerd* en *gecensureerd*. Bij beide webshops waren vrijwel alle producten 10 tot 20 procent goedkoper. Dit scheelt al gauw ** tot ** euro bij een bestelling van ** euro. Hier wat voorbeelden van dezelfde producten van ook exact hetzelfde merk (Herbs Of The Gods): - 80g versneden Damiana DHS: ** Azarius: ** Zamnesia: ** - 20g versneden Blauwe Lotus DHS: ** Azarius: ** Zamnesia: ** Ik kan nog doorgaan met bijvoorbeeld de magic truffles die ook allemaal ** cent of een euro duurder zijn dan op de andere genoemde website, maar dan zit ik hier morgen nog denk ik. edit2: Nadat Zamnesia mij letterlijk vroeg om de andere webshops op te noemen die veel goedkoper zijn, wordt mijn recensie gerapporteerd door Zamnesia zelf omdat ik nu zogenaamd ''promotie verspreid'' voor andere winkels. Heel slim Zamnesia: specifiek vragen aan de recensent om de regels van Trustpilot te overtreden om vervolgens de recensie te rapporteren en laten verdwijnen. Lekker makkelijk, zo kan ik ook wel een 5-sterren-imago houden! :') edit 3: Ik zie dat Zamnesia ook andere recensies die ze niet aanstaan rapporteren en laten verwijderen (zie bijvoorbeeld de recensie van ene ''***'' hieronder). Dus probeer in je achterhoofd te houden dat het aantal sterren dat ze hebben niet helemaal te vertrouwen is aangezien er dus heel veel negatieve reviews missen. Echt een smerige tactiek van Zamnesia....

Score: 10

Prima service en snelle levering!

Score: 10

Snelle levering, alleen helaas verkeerde maat geleverd. Dit is gelukkig heel netjes opgelost en de juiste producten worden alsnog opgestuurd. Goeie service.

Score: 10

vriendelijk, snel en betrouwbaar. elke keer een goede ervaring gehad en zeer tevreden over de verzendtijd en behulpzaamheid van de crew!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.