Score: 10

vriendelijk, snel en betrouwbaar. elke keer een goede ervaring gehad en zeer tevreden over de verzendtijd en behulpzaamheid van de crew!

geweldige producten

Score: 10

Super snelle service en goede spullen.

Score: 10

Zeer tevreden over de truffels, een aanrader 👍

Score: 10

Gewoonweg uitstekend! Snelle en correcte levering alsook zeer snelle reacties van de klantendienst. Top!

Score: 10

lang geleden dat ik zo een service gehad heb.. keep up the good work there ... en superstickers echt waaw.. if you can mis some T shirt my way..2Xl pls ..hehe

Score: 10

Heel goede service krijg je hier. Als er iets niet goed was dan zoeken ze het uit tot de bodem wat het probleem zou kunnen zijn. Top service👌

Score: 10

Uitstekende klantenservice, altijd nette reactie, denken met je mee. Helpen je verder. Goede producten, uitgebreid assortiment. Discrete verzending. Ik shop hier vaker!

Score: 10

Goede producten, goede levering , vriendelijke (behulpzame) klantenservice.. Kortom: Toppers!

Score: 10

Zeer tevreden van Zamnesia, ze zijn mijn vrienden Très content de Zamnesia, ils sont mes amis Very satisfyed from Zamnesia! They are my friends

Score: 10

Werkelijk een topshop die Zamnesia! Ik heb al vele keren besteld en ben nog nooit teleurgesteld geweest. De produkten zijn van zeer goede kwaliteit en je krijgt precies wat je verwacht. En mocht er toch iets fout gaan met je bestelling wordt het gelukkig héél snel opgelost. Dank je wel Zamnesia, I'am a happy customer!👌👍

Score: 10

Mooie winkel. Leuk assortiment met veel keuze. Levertijden, verzendmethoden en verpakkingsmateriaal ook helemaal prima. Top.

Snel en professioneel! Aanrader

Score: 10

Snel, discreet, in top conditie geleverde producten.

Score: 10

Alles aan deze webshop is goed. Ik koop hier altijd mijn truffels en telkens worden ze binnen 48 uur geleverd, ook de klanten service is super. De kraskaart die ik had ontvangen was niet leesbaar meer dus kreeg ik binnen 30 minuten een nieuwe code via de mail. Ben je op zoek naar een online smartshop, kijk dan niet verder.

Score: 10

Geweldige service, snel en probleemloos

Score: 10

Zamnesia is een betrouwbaar bedrijf. Ze regelen alles tot in de puntjes. De spullen die ik besteld heb,daar heb ik een hoop lol van.

Score: 10

zeer tevreden alles is uitstekend snelle levering altijd corect DANK U VOOR ALLES

Score: 10

Hele goeie website! Ben heel blij met de producten die ze leveren.

Score: 10

snelle levering, fijne extras, goede service

Score: 08

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden

Score: 10

Duidelijke website! Zaden zeer snel thuis geleverd echt top

Tooooooooop

Vlotte levering

Score: 08

Heb de bestelling snel ontvangen, de zaden zijn ontkiemd ,hoewel er een het niet heefd gered na ontkieming,vandaar maar 4stars Ook kan ik het kraslot niet innen op de 1of andere mannier. De andere 2 zaden van mijn Tyson Auto,de 1e stond al na goed 2weken in bloei lijkt mij wel aardig vroeg want ik weet niet wat hij verder nog gaat doen wat de groei betreft, anders gaat het geen grote oogst worden, want nr 2 staat ook al in de startblokken. Kheb zelf ontkiemd in een vochtig stuk keukenrol en in een sealbak 1nacht achter n schilderij gehangen ,de dag erna, waren ze alle 3 ontkiemd,en heb ze mtn in de definitieve pot gezet,nou maar afwachten wat ze nog gaan doen. De prijs van mijn kraslot, dat s een probleem, want ik kan hem op de een of andere mannier niet innen Ik had mushrooms gewonnen twv 16/17€ Maar goed ik hoop op een mooie oogst

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.