Score: 10

Na eindelijk een keuze te hebben gemaakt de bestelling geplaatst. Toch altijd spannend maar zeer snelle levering. Hoop dat de kwaliteit net zo goed is.

Score: 10

Ik wordt er iets vrolijk van, en ook wel fit. Positief om te gebruiken!

Duidelijk en snel :)

Score: 10

Allereerst, als zelf zijnde een web designer, moet ik toch zeggen 'wat een top website'!! Ziet er goed uit en werkt heel goed, zowel op desktop als op mobile. Zeer goed aanbod en de gratis goodies zijn ook altijd heel leuk. Verzending kon misschien een beetje rapper zijn ( een weekje om bestellingen in België te ontvangen). Zeer tevreden klant!!

Score: 10

Super service en handige verpakkingen

Score: 10

What can i say! Prachtig en gezellig verpakte truffeltjes! Mooi discreet en een feest natuurlijk om te openen... en snel geleverd! 😄

Score: 10

Altijd op tijd en heel vriendelijke klantenservice. Vorige bestelling 3 zaden besteld en 2 gratis gekregen top bedrijf

Snelle levering, goede service

Score: 10

so far so good....nu wachten op het eind resultaat..

Score: 02

Dit jaar voor de 2e keer zaden besteld

Score: 10

Uitermate tevreden, binnen 24 uur geleverd. En goede zaden, direct in de pot gedaan en allemaal na 48 uur ontpopt! 8/8 zaden uitgekomen 4x autoflower XL ruim 1.20 met goede bloeifase. En 4x strawberry autoflower die ook goed groeide maar die zijn getopt 2x goede opbrengst en zeer sterke aardbeien smaak. Overall 9,5/10

Score: 10

Altijd goed . En je kan met de stomste vragen bij hun terecht goede service

Score: 08

Na het plaatsen van mijn bestelling bleken er enkele producten niet op voorraad. Ben toen goed geholpen met een tegoedbon ter waarde van de ontbrekende producten. Een kleine attentie voor het ongemak of een bon van een iets grotere waarde had jullie vijf sterren opgeleverd.

Score: 08

Tot nu toe zeer tevreden

Score: 08

Zeer goede klantenservice. Redelijk snelle reactie en zeer behulpzaam.

Score: 10

Goede spullen, scherp geprijsd en snelle levering.

Score: 10

Very nice customer experience!

Score: 10

dikke ***! zaterdag besteld net in huis. Was wat vergeten te bestellen dit gisteren gedaan. Wat denk je..... ja hoor mailtje in de inbox pakket heeft magazijn verlaten :) en komt dus morgen :) helemaal top en laat zien dat klanten service in Corona tijd gewoon werkt klasse ZAMNESIA. jullie bezorging met DHL werkt super!

Score: 10

Wat vooral positief was was de handleiding om te laten kiemen.Gebruik vanaf nu altijd bronwater ipv leidingwater ,maar toch even bij vermelden dat om te ontkiemen er minstens een temperatuur van 20° moet zijn.

Score: 10

Eerlijke , snelle en goede service ondanks de periode waar we ons in bevinden 👌

***

Score: 10

Zeer goede ervaringen met Zamnasia. Zijn er problemen dan lossen zij het voor je op. Top service!

Score: 10

Uitstekende service en héél erg behulpzame klantenservice!

Score: 10

Snelle levering en goede communicatie onze Belgische regering kan er iets van leren 😂 ach dromen zijn ****** maar bij Zamnesia bestel ik nog !!!!

Score: 04

Zaden waren inorde en de wierrook(strawberry) was ook heel goed.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.