Score: 08

snelle verzending, goed product

Score: 10

Snelle levering en discreet verpakt

Score: 10

Goede service ook bij een probleem. Ze lossen dit samen met je op

Uitstekende service

Score: 10

Mijn bestelling voldeed volledig aan mijn (hoge) verwachting.

Score: 10

Top!! Het ziet er allemaal goed uit en ging snel zelfs tijdens de corona Nog 2 weekjes te gaan. Ziet er super lekker uit. Kan niet wachten 😁

Score: 10

Snelle levering. Zaadjes zijn snel ontkiemt en de plantjes doen het goed!

Score: 10

6 zaadjes white widow,keurig verpakt en 5 dagen na bestelling ontvangen.Ze doen het goed:stevige plantjes van +/- 25cm hoogte na 4 weken.

Score: 10

hi jullie service en berichtgeving zijn goed ook het bestelde product gaat goed klasse!!

Score: 10

Nu een aantal bestellingen gemaakt bij zamnesia. Altijd op tijd binnen en waar voor je geld. Laatste bestelling miste ik wat. Ze vroegen mij een foto te maken van de bestelling en alles werd geregeld. Top personeel en top service

Score: 10

Snel verzonden en bij vraag of het origineel blikje erbij kon worden verzonden werd vriendelijk en snel gereageerd. Blikje werd kostenloos meeverzonden. Product nog niet geprobeerd dus nog geen oordeel daarover

Goed en snel inlevering.

Score: 10

Uitstekende service en netjes op tijd bezorgt

Score: 10

Elke keer weer, snelle verzorgde levering

Score: 10

In het weekend besteld, woensdag al aangekomen.

Score: 10

Efficient/vriendelijk, en constructief/oplossingsgericht in geval van problem. Topservice

Score: 10

Super snelle service! Correcte prijs! Goede kwaliteit! Je krijgt waar voor je geld zowel qua snelle levertermijn als kwaliteit wat je koopt.

alles tiptop in orde

Score: 10

Buitengewoon snelle service, gratis verzending vanaf €***, betaling met Ideal mogelijk, zeer ruime keuze en sympathieke suggesties en support en last but not least zeer snel in huis!

Top site. Top klantenservice

Score: 10

snel antwoord, vriendelijk en vlot!

Score: 10

Zeker 5 sterren ik ben pas 2 maanden klant en heb al 6x besteld de truffels zijn zeer goed en heb een mystery magic mushroom grow box besteld en ben zeer tevreden ik heb nog nooit magische paddenstoelen gekweekt maar met hun handleiding kan een kind het zelfs Bezorgtijd is zeer snel ondanks de Corona toestand heb ik me pakketjes elke keer binnen 3 dagen binnen gekregen bedankt Zamnesia Ps ik schrijf nooit review maar jullie service is TOP

Score: 10

snelle levering. zaden zijn goed uitgekomen en ontwikkelen prima.

Score: 10

Snelle levering en echt tevreden met product

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.