goed snel en discreet!

Score: 10

Snelle en nette levering, goede producten en fijne meedenkende klantenservice.

Score: 10

Ik had een probleempje maar is zeer vlot en heel professioneel aangepakt. Knappe service. Thanx Zamnesia. Aanrader !

Score: 10

De reden van deze review is dat ik geen betere online smartschop kan voorstellen, leuke acties, mooie prijzen & een groot aanbod aan producten. Maar vooral de klantvriendelijkheid is een dikke 10/10 altijd gepaste oplossingen gevonden als er een probleem is met je bestelling. Zamnesia is de Best online smartschop ever.

Score: 08

Goede producten, goed geleverd.

Score: 10

Goeie en snelle service. Had iets gekocht wat niet echt naar behoren werkte, en kreeg superservice! Toen bekend was dat ze het artikel niet meer op voorraad hadden en dus niet konden vervangen had ik binnen no-time mijn aankoopbedrag retour en ook nog vriendelijke communicatie

Score: 10

Niets negatief te zeggen over zamnesia. Bestelling is perfect geleverd. Zaadjes zijn snel gekiemd. Dikke duim!!!!

Score: 10

Snelle levering, al zijn er maar 2 van de 4 zaadjes ontkiemt.

Score: 10

Tevreden en snel bezorgd!

Score: 10

Hele fijne ervaring met Zamnesia. Zaadjes kwamen snel binnen en kreeg leuke extras. Kwaliteit van de zaadjes zijn hella good!

Score: 10

Alles kwam bijna op van de zaadjes dus dat doe ik vaker

Score: 10

Snelle levering en alle zaadjes zijn ontkiemt. Dat er twee door de slakken zijn opgegeten kunnen jullie ook niets aan doen πŸ™ˆπŸ™ƒ

Score: 10

Prima levering, duidelijk over levertijd of ingeval van vertraging even een berichtje, prima!

snel en discreet. top!!

Score: 10

Correcte en snelle levering. Goede kwaliteit.ik ben tevreden

Score: 10

Altijd snelle levering met gratis extra's en perfect kiemend zaad !

Score: 10

Duidelijk web site, goed en snel te bestellen, duidelijk!

Discrete en snelle levering

Score: 10

Ik vind het een correcte en eerlijke webshop. Mijn eerste zending was foutgelopen en daar werd ik verdrietig van . Maar toen ik melde dat ik mijn zending niet gekregen had .hebben ze mij binnen de week een nieuwe bezorgd zonder extra kosten . Hartelijk dank . Julie mogen mij als vaste klant rekenen πŸ™ƒπŸ˜‰πŸ™ƒ

Score: 08

Stipte levering

Goede dienst na verkoop

Score: 10

Thumbs up voor Zamnesia! Het is een feest om hier te winkelen en rond te snuffelen in de vele interessante en behulpzame blogberichten. De bezorging is snel en ook de klantenservice maakt indruk!

Score: 10

top service snelle levering eigen zadenlijn is verbazingwekkend goed

Score: 10

Geweldig , snelle levering.

Snelle levering.Geen opmerkingen

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.