Score: 10

Altijd zéér tevreden. Ruime keuze en goede kwaliteit.

Score: 10

Snel, behulpzaam, goede kwaliteit!

Score: 10

Goede producten, snel geleverd.

Score: 10

Vorig jaar bij de concurrent besteld. Hele slechten producten. Nu bij jullie besteld. Nu al ben ik meer tevreden. Voor herhaling vatbaar.

Score: 10

Heel goede service ook als iets niet op voorraad blijkt te zijn wordt een goed alternatief aangeboden

Score: 08

Vlotte service alles perfect in orde

dik inorde man

Score: 10

Super goed spul en snelle levering. Top winkel

Score: 10

Altijd vriendelijk goede service snel En je krijg altijd aanvullende info bij de producten zeer tevrede

Score: 10

Top shop. Relaxte guy van de klantenservice denkt goed met je mee. Snel en discreet geleverd.

Score: 10

Snel en discreet geleverd.

Score: 10

Snelle levering en topzaden!

Score: 08

Snelle bediening. Discreet. Soms een beetje duur met vergelijkbare websites.

Score: 10

Zeer behulpzaam bij het vragen naar welke zaadjes er het beste beteld werden gezien ik zaadjes wou met minder dan 1% THC, fem en auto. Kreeg direct een mooie lijst doorgestuurd. Snelle reacties en zeer vriendelijk.

Score: 10

Top service, mooi assortiment. Zouden jullie bowl voor de bong kunnen toevoegen?

Score: 10

Zeer goede en betrouwbare Shop. Zeer tevreden met de bestelde items. Top!!!!

Score: 10

Zeer vlotte services, producten zijn duidelijk omschreven en voldoen ook aan de verwachtingen. Leveringen gingen ook iedere keer zeer rap en vlekkeloos.

Rappe levering

Score: 10

Heb net besteld tijdens corona periode, ik hoop zo snel mogelijk mijn bestelling aan te krijgen in Antwerpen! ***

Score: 10

Nog nooit klachten gehad, top.

Score: 10

Zeer tevreden Op tijd geleverd en top kwaliteit

goed geen gezeik

Score: 10

Goeie producten, snelle levering, snelle reactie op vragen. En voor de mensen die graag niet willen dat de buren/familie zien wat je besteld hebt, de verpakking is vrij anoniem 👍🏻.

Score: 10

Perfecte transactie, dank !!

Score: 10

De site/winkel is uitstekend. Een monster aanbod van verschillende zaadbanken. Uitstekende service. Mooi discreet verpakt en verzonden. Aanrader

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.