Sture mij herinnering voor review te geven op bestelling die ik na 2 weken nog steeds niet ontvangen heb....!!!
Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Het spijt ons te horen dat er een probleem was met uw bestelling. We willen u laten weten dat we al contact met u hebben opgenomen en de zaak inmiddels hebben opgelost. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft of extra ondersteuning nodig heeft.
Geen problemen gehad en zeer snelle bezorging!
Все вовремя доставляет!
Thank you for your professionalism and your kindness, always when I order I receive something extra as a gift, keep it like that you make your customers loyal!
Great shop with a very good service
Ik heb een zaadje gekregen gratis maar krijg een pelletje van het zaadje?
Altijd optijd ook correct heb er niets slecht om over te zeggen
Meer dan 7 dagen moeten wachten op mijn bestelling. Door DHL in de brievenbus gepropt, dus de beloftes op de website over "1-2 werkdagen" levertijd, bezorging via "Locale [sic] postdiensten", en "Tekenen voor ontvangst" zijn compleet onzin.
Bedankt dat u uw feedback met ons heeft gedeeld. We begrijpen dat er een vertraging is opgetreden bij het verpakken van uw bestelling en bieden daarvoor onze excuses aan. We hebben contact met u opgenomen om de situatie te bespreken en samen naar een oplossing te zoeken. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft of extra ondersteuning nodig heeft.
Er was iets niet in orde met mijn bestelling door de post maar Zamnesia heeft dit onmiddellijk opgevolgd en volledig in gereedheid gebracht om toch de beste service te kunnen geven. Wat ben ik blij om bij jullie te kunnen bestellen. Je maakt er mijn hart gelukkig van. Trots op jullie!!! Dank u ten zeerste!!!
bezorging kwam ditmaal veel te laat, normaal altijd op tijd. Werd super netjes opgelost! Altijd bereid om mee te denken met klant, daarom blijf ik ook hier.
Goede producten maar een zeer trage levering, bij op donderdag bestellen zou ik zeggen leveren op zaterdag maar helaas als je iets wil plannen moet je ruim van te voren bestellen…beetje waardeloos. Ik stel voor ga volgend het vandaag voor 16:00 bestellen morgen in huis principe werken want dat is tegenwoordig wel de norm!
Goede ervaring oij goed geholpen door de klantenservice
In March I ordered 3 Agartha seeds.. none popped. Ok, s*t happens so I tried again and ordered 3 "Joannes CBD" seeds. On 16 April, I received a mail saying my order was on the way, but not to me apparantely (in Belgium) as 6 days later I am still waiting. Sorry, but I don't think I'll be ordering from Zamnesia anymore.
Thank you for sharing your feedback with us. We apologize for the delay in packing your order. We have reached out to you directly to discuss the situation and work together to find a solution. Your satisfaction is very important to us. Please feel free to contact us if you have any further questions or need additional assistance.
Helaas 2 zwakke kits ontvangen, maar zamnesia heeft het goed opgelost met vervangende kits. Met die kits een beter resultaat. Blijft allemaal een natuur product. Al met al tevreden.
Bedankt dat u uw feedback met ons heeft gedeeld. We begrijpen dat er een vertraging is opgetreden bij het verpakken van uw bestelling en bieden daarvoor onze excuses aan. We hebben contact met u opgenomen om de situatie te bespreken en samen naar een oplossing te zoeken. Grow kits moeten deze verzendtijd makkelijk kunnen overleven. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft of extra ondersteuning nodig heeft.
Originele beoordeling
Score tot nu toe laag. Ik had gehoopt dat ik mijn grow kits sneller zou ontvangen. Donderdag of zaterdag. Door de Pasen en goede vrijdag ligt mijn pakket al 6 dagen bij DHL niet gekoeld. Ik hoop heel erg dat de kit dit overleefd. Misschien is het handig als er rekening gehouden word met feestdagen en vertragingen voor temperatuur gevoelige producten. Ook is DHL misschien geen goeie vervoerder.
Waardeloos
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen dat er een probleem was. We hebben contact met u opgenomen om de situatie te bespreken. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft of extra ondersteuning nodig heeft.
Altijd snelle levering en goede klantenservice: 1 van mijn pakjes was bv. Door bpost misplaatst en zamnesia heeft meteen een nieuwe pakje gestuurd zonder extra kosten!
Snel. Discreet. Kwaliteit product. Professioneel. Niets op aan te merken.
Prima webshop.
Het was even wachten, maar dan heb je ook wat. :) Nadat mijn bestelling was binnengekomen heb ik een moment kunnen plannen om op mijn Valhalla truffels te trippen. Ik heb een fantastische innerlijke reis gemaakt, het was geweldig! Goed product, voldeed aan de verwachting - misschien nog wel wat meer dan dat.
Originele beoordeling
De vraag om zamnesia te beoordelen terwijl ik nu ong. een week op mijn bestelling aan het wachten ben, schiet me nu even in het verkeerde keelgat.
Levering was voorzien tussen 16/04 en 18/04 volgens de track en trace van Bpost. Er was echter bij Bpost iets misgelopen waardoor ik het pakje niet ontvangen had. Na een telefoontje met de klantendienst kreeg ik een nieuw product dat per express werd opgestuurd en dat ik de dag daarna al in ontvangst mocht nemen. Top en bedankt!
Originele beoordeling
Levering was voorzien tussen 16/04 en 18/04 volgens de track en trace van Bpost. Nu 22/04 en Bpost heeft het pakje nog altijd niet ontvangen om te leveren
Zamnesia raad ik toch wel voor iedereen aan, zeker met tribe is het nog toffer, ik hoop wel dat ze nog uitbereiden in variatie van raw producten
Mijn pakket went missing voor een paar dagen. Contact opgenomen met customer service, snel antwoord. Zij stelde voor om bestelling op uw te verzenden. Uiteindelijk pakket bij buren gevonden. Kwaliteit zaden goed zoals altijd. Zal dan ook klant blijven bij zamnesia.
Jullie sturen een beoordelingsvraag en ik heb het nog altijd niet gekregen… bit strange
bestelling ontvangen plus cadeautje erbij, dag nadien zaadjes geplant plus ook de gratis zaadjes gepland en na 3 dagen waren ze al aan het ontkiemen, al de zaadjes, tot nu toe ziet alles er super uit. Bedankt!
Als men adverteert met snelste levering 2 dagen terwijl het eerder 2 weken is, ja dan moet men dat aanpassen met Let op! Levertijd is 2 weken. Als je dan na 1 week een mailtje stuurd en dan mag vernemen dat dat de levertijd beïnvloed en het langer kan duren, ja daar zakt je broek vanaf. Wetende dat het product zeer gevoelig is voor temperatuur en houdbaarheidsdatum geeft dat geen lekker gevoel als je een "Vers" product aanschaft maar dat het weken onderweg is echt een no go! Benieuwd of het product überhaupt nog geleverd wordt en of ik het dan meteen in de prullenbak moet gooien.
Dankuwel voor het achterlaten van uw review! We begrijpen dat er een vertraging is opgetreden bij het verpakken van uw bestelling en bieden daarvoor onze excuses aan. Zou u ons een e-mail kunnen sturen naar "[email protected]" willen sturen? Wij krijgen namelijk geen account gevonden met uw e-mailadres. Alvast bedankt!
JM Keynesplein 10
1066 EP Amsterdam
Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.