Uitstekende producten, uitstekende service

Score: 10

Goed verpakt en snel in huis!

Score: 10

Ik bestel al jaren bij zamnesia En eigenlijk heb ik alleen maar positieve ervaringen. De levering is snel en Zamnesia handelt altijd correct in het voordeel van de klant.

Score: 08

Goed product en is zo als het beschreven is. Neutrale verpakking en volgens afspraak afgeleverd. Een echte aanrader om je spullen te bestellen.

Goede appel!

Score: 10

Mooie en goede producten, prijzen zijn wel ok, en de klantenservice is ook prima.

Score: 08

Snelle levering en goed product.

Score: 06

Zaden goed.. Soms wat probs..

Score: 10

Gewoon top!! Goede service, perfecte communicatie en doen wat altijd wat extra.

Score: 10

Goede service en komt de afspraken na

Score: 08

Snelle levering, goede kwaliteit autoflowers. Ik bestel hier zeker vaker

Score: 10

Helemaal prima! Ook de bestelling was sneller bij mij thuis dan ik dacht. Heel fijn. Warme groetjes ***

Score: 10

Ondertussen al x aantal keren besteld en ik kan geen slecht woord zeggen over de service of kwaliteit !! Klant voor het leven !!!

Score: 10

Bestelling kwam op tijd en er waren ook nog diverse extra's gratis toegevoegd. Top!!!

Score: 10

Na het mislukken van het ontkiemen een mailtje gestuurt, na het uitleggen van de situatie werd er heel begripvol gereageert en vervangende zaadjes gestuurt die wel zijn uitgekomen. Ze gaan above en beyond voor hun klanten, chapeau!

Altijd prima

Score: 10

steeds correcte en snelle levering. zeer tevreden.

Score: 10

Snelle reactie. Snelle verzending. Goede informatie op de website.

super goede service

Top service!!!

Wat een topdienst!

Score: 10

Snelle levertijd van goede producten, prijzen zijn redelijk en als je pakketje kwijt raakt bij een postsorteercentrum of dergelijken vinden ze altijd een mooi alternatief.

Correcte levering.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.