Snel en correct

Score: 10

Top service, heel snel geleverd en goede uitleg .

Score: 10

De grinder die ik had besteld was stukken goedkoper dan bij de plaatselijke ***. Dikke grinder, 5 reeten.

Score: 10

Snelle levering niets op aan te merken.

Goede service en producten

Score: 10

Ik heb nog geen ervaring met de zaadjes, maar de zending is vlot gearriveerd in het buitenland en bij de eerste vraag die ik stelde kreeg ik vlot duidelijk antwoord.

Score: 04

15 zaden ontkiemd 5x gelato 5x amnesia lemon 5 x hawaiian snow Van de hawaiian snow zijn er 0 ontkiemd maar wel op dezelfde manier gedaan als de andere zaadjes. Nu word het op mijn ontkiemingsproces gegooid terwijl degene van wie de zaden zijn (green house seeds) Deze methode op hun pagina aanraad. De gelato op die manier ontkiemd De amnesia op die manier ontkiemd En nu krijg ik te horen deze techniek slecht is en de zaadjes laat stikken greenhouse seeds zegt zelf deze methode goed is. Ter composatie mag ik zaden uit hun eigen lijn kiezen Oftewel krijg je rotzooi waar je niet voor kiest of betaald hebt!!!!! Ik moet die meuk van hun niet zeker niet naar de gore leugens ik mijn zaden laat stikken etc Zorg maar ik goede zaden krijg ipv je klanten oplichten en voorliegen Mensen bestel bij wietzaadjes die denken tenminste mee en krijg je wel waar voor je geld als daar problemen zijn word het wel netjes opgelost Van de 15 zaadjes zijn er 10 ontkiemd alleen van de strain van greenhouse is er niet 1 ontkiemd Gelato(zamnesia seeds 5 out of 5) Amnesia lemon(barney's farm 5 out of 5) Hawaiian snow(green house seeds 0 out of 5) Na email contact is alles opgelost en heb ik alles vergoed gekregen

Score: 10

Altijd top materiaal hier. Net voor de 2e flush nog maar eens 19g droog eruit gekregen ! En de 3e flush gaat ook nog redelijk wat uit komen. Aanrader!

Topservice, zeker een aanrader

Score: 10

Duidelijke site. Snelle leveringing.

Score: 08

De bestelling ging makkelijk, de medewerking was goed en de producen zijn snel binnen gekomen.

Zeer tevreden !!!!!!!

Is handig in gebruik

Score: 10

Aansteker gekocht, helaas naar een week defect, na beoordeling van het product alhoewel ik het niet verwachte een nieuwe toegestuurd gekregen. werkt prima . prima service!!!

Score: 08

Snelle levering en top kwaliteit zaad! Elk zaadje ontkiemd!!! Voor herhaling vatbaar!

Score: 02

Grinder die ik heb besteld is al stuk.. slechte kwaliteit die royal queen seeds grinder!

Score: 10

Ik persoonlijk ben zeer tevreden over de service. Ben erg goed geholpen met mijn wens/vraag. Bedankt allen die dit mogelijk hebben gemaakt. Vandaar een uitstekend van 5 sterren.

Snelle verzending, goede spullen

Score: 08

Goed overzichtelijke site snelle levering groot aanbod ik ben een tevreden mens🙂

Score: 10

Bestelling zeer vlot aangekomen. Zaadjes doen het super. Alle zaadjes goed ontkiemd.

uitstekende feedback

Score: 10

zeer snelle levering, en bij een product uit stock wordt dadelijk medegedeeld in een vriendelijke mail .

*****

Score: 10

Altijd goede service, en snelle levering

Score: 08

Heel goede website en service, maar het product zelf - 15 gram Valhalla magic truffles- toch wat te licht bevonden.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.