Score: 10

Goede en snelle verzending.

Top service!

Score: 08

Ben tevreden over Zamnesia Seeds tot nu toe ! Ik ben absoluut niet meer tevreden over de Amnesia Haze zaden van Royal Queen seeds ! Deze zaden zijn niet meer goed zoals eerst......ze kiemen wel nog maar je ziet al heel snel dat ze van zeer slechte kwaliteit zijn geworden.....dit is al de 2e keer........voor mij nooit geen Royal Queen seeds meer !

Score: 10

Goede webshop Ik heb tot nu toe alles in goede staat ontvangen wat ik besteld heb.

Altijd in orde

Score: 10

Snel en correcte levering!

Score: 10

Perfecte service, mooie kortingen op een uitgebreide collectie! Al veel besteld en zal nog gebeuren ! 5. Sterren!

Betrouwbaar

Score: 08

Alles verliep zoals gepland, correcte levering, correcte levertermijn. Ikzelf bestel nog niet lang online omdat ik wantrouwig ben, onterecht

Score: 10

Alles mooi in orde. Levertijd kan wel iets sneller.

Score: 10

Hele snelle, correcte levering. Nergens een probleem tegengekomen. Alles helder.

koop geen rawpaper roll

Score: 10

goede keus in auto zaden en de tips over kweken zijn waardevol.

Score: 10

ik heb goede ervaring met Zamnesia en hun producten. De magic mushrooms growkits doen het tot nu toe prima! De Kanna heb ik nog niet gebruikt dus daar kan ik nog niets over zeggen. Maar heb anderen over goede ervaringen hiermee gehoord. Levertijd is ook prima! Ga er zeker nog een keer bestellen

Score: 10

Altijd kwaliteit en uitstekende service,doe zo verder dank u

Score: 08

Goed zeker de moeite om terug te bestellen

Fijn bedrijf!

Score: 06

Levering niet de volgende dag.

Score: 10

Bestel hier al jaren. Meestal de volgende dag al in huis. Had deze week besteld en een paar dagen later was het artikel *** goedkoper in de aanbieding. Heb dit gemeld en kreeg meteen een voucher voor dat bedrag. Dat noem ik nog eens klantvriendelijk.

superservice

Score: 10

Geen problemen ondervonden. Vlotte bestelling en service. Goede producten ook natuurlijk. Doe zo verder!

👍 alles prima

Score: 10

Top service, goede producten!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.