Behulpzaam...zrlfs bij fout die ik zelf had gemaakt

Grow kit was in goede staat bezorgd. Voor de eerste keer Copelandia Cyanescens hawaiian groeien ging super goed. Voorheen bestelde ik ergens anders mijn grow kits (geen slechte plek) maar ik blijf nu bij zamnesia. Veel korting bij jullie en leuk punten systeem!

Professioneel

Met verassing zag ik dat het mycelium al helemaal gevormd was. Bij een alternatief duurde het nog drie weken voor deee gevormd was na injectie. Heel fijn voor mij maar wel gevaarlijk, niet? In België is het niet strafbaar als de sporen en granen of voedingsbodem apart geleverd worden. Nooit problemen gehad?

Aanrader

Goede producten en een snelle levering!

Top kwaliteit

Snelle levering, leuke aanbiedingen.

Altijd tijdig geleverd, altijd topkwaliteit !

Meer moet dat niet zijn, toch ?

Great product and quick service

Great product and it arrived right on time ..

Snel en makkelijk besteld.

De paddo sets werken over het algemeen goed.

Prima service en producten

Ik heb blue lotus en daimana gekocht en samen met hasj is het erg lekker. Geen visuele dingen of introspectief, maar wellicht bij andere wel. Misschien een hogere dosis van 10 gram. Thee zetten ervan is denk ik wel het beste.

Na verkeerde levering netjes opgelost

Door een fout bij dhl werd mijn pakket niet geleverd. Na contact prettige coulance gehad!

Snelle levering en snelle groei

Mijn paddenstoeltjes zijn snel geleverd en snel uit de grond gekomen. Een probleemloze ervaring. Ik kijk uit naar het vervolg.

Best shop in town

Een van de betere smart shops met een rijk assortiment aan producten, geregeld interessante Aanbiedingen en een goed spaarsysteem. Altijd stevig verpakte pakketten dus discreet verpakt. Het duurt alleen de laatste tijd wat langer dat een bestelling aankomt maar voor de rest een top shop.

Fantastische producten aan budgetprijs

zamnesia scoort voor mij op 3 vlakken: 1. Het zijn topproducten, vooral de kratom en de truffels zijn geweldig maar ook de wietzaadjes zijn interessant. 2. Interessante prijzen: dalen per stijgend gewicht en regelmatig actie 3. Veel achtergrondinformatie over de producten! Je weet waar je aan begint.

Super! Snelle levering

Mooi verpakt en snelle levering

Quality!

NOt much else to say , good quality & fast delivery ...very helpful custumor service

Top shop!

Een super online shop. Of het nu gaat om rokersbenodigdheden, producten uit de smart shop of hun machtige zadenbank, alles heeft een duidelijke uitleg over hoe en wat. Je kan er zowat van uitgaan dat als Zamnesia het niet heeft, het niet bestaat. Ik bestel vanuit België en ik hoef ook maar maximum 2 dagen te wachten op het pakje. Prima service!

Top service bij problemen!!!

Ik had Eén verpulvert zaadje en heb er opnieuw een opgestuurd gekregen. Zamnesia is the best.

Direct geholpen bij Klantenservice

Er was een artikel te weinig geleverd en na een aangenaam gesprek met de klantenservice werd dit direct opgelost. Ik ben blij dat dit vanzelfsprekend was. Big ups zamnesia

Zeer klantvriendelijk.

Prima geholpen en zeer netjes afgehandeld.

Gewoon goed

Gewoon zoals verwacht altijd.

Er was iets fout gegaan met de kweekset, even een mailtje gestuurd en gelijk een goede oplossing gekregen. Ik heb hier vaker besteld en eigenlijk altijd is het goed.

Altijd goed en op tijd geleverd!

Nog nooit klachten gehad hier. Altijd alles op tijd geleverd.

Pakketje zou door DHL in de brievenbus gegooid zijn, helaas was dit niet het geval. Na melding hebben nieuw pakketje gestuurd

Trip to Valhalla

Het smaakt, zoals alle truffels, naar een ouwe schoen. Maar de effecten zijn inspirerend, betoverend en absoluut magisch. Je bent er zeker 6uur zoet mee. Door de snelle levering heb ik optijd met volle maan kunnen truffelen. Echt een aanrader.

Heel tevreden over Zamnesia

Product kwaliteit was heel goed, vlotte en discrete bezorging. Heel tevreden!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.