Score: 10

Uitstekende product-informatie. Een nette manier om de hele bestelling van betaling tot bezorging te volgen.

Score: 10

Hai, had CBD olie besteld, en dat was keurig verzonden, zou het de dag na de bestelling ontvangen, maar het pakje is door de pakketdienst zoek gemaakt, staat als geleverd op de track en trace, nou ik heb niks ontvangen 🤔. Heb een mailtje naar Zamnesia gestuurd, en had de volgende dag al antwoord. Kreeg een nieuw zending kostenloos toe gestuurd. Nou dat vind ik top opgelost van Zamnesia, heel blij mee. Top service!!!

Score: 10

Snelle en correcte levering... zeker aan te bevelen!

betrouwbare en snelle service

Score: 10

Goede producten, snelle service.

Score: 10

Had iets verkeerds besteld. Hebben ze direct gecorrigeerd. Snelle reactie op mail! Heel goed!

Heel discreet en snel

Prima handel

Score: 06

Snelle levering staat op de website, als je een "week" snel noemt... ok dan....

Super service

Een woord super

Goede zaak snelle levering

Score: 10

Voel me al veel beter. Een aanrader!

Score: 10

Alles ok bij levering. Tevreden klant.

Toppie, letterlijk lol

Score: 10

zeker aan te raden als er en probleem met de bestelling is word je ook enorm goed geholpen

Score: 08

De site is overzichtelijk en de levering was vlot.

Score: 10

prima producten, snelle en discrete levering naar België

Score: 10

Leuke spulletjes en snelle service

Score: 10

Uitstekende service en kwaliteit!

Score: 10

Zeer goede klantenservice! Groot assortiment.

Vlotte en correcte service

Score: 08

Vlotte en discrete afhandeling, probleemloze levering, produktkwaliteit nog niet kunnen uitproberen.

Score: 10

Supersnelle levering en hoge kwaliteit

Top site Goede verzending

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.