Score: 10

Neem de tijd ,lees je goed in, bekijk filmpjes heb geduld. Misschien een wat mindere aankoop hier en daar, maar.... Dan volgt perfectie, want het aanbod voor jouw behoeftes is heel groot. Kortom ben zeer tevreden!!!!!!

Score: 10

uitstekend bedrijf zeer netjes en correct behandeld aanrader dus

Top service!

Vlotte service

Score: 10

Goede producten, netjes geleverd. De mail komt wel via spam binnen, dus daar wel ff rekening mee houden!

Score: 10

Prima zaadjes.groeien als kool.

Score: 08

GEEN BIJZONDERHEDEN TE MELDEN !

Betrouwbare dienstlevering!

geen op of aanmerkingen

Score: 10

iets niet goed dan zonder vragen krijg je nieuw

Score: 08

Duurde langer dan verwacht maar bestelling kwam er dan toch, ok product

Score: 10

Snelle service! Had 3x purple couskush en 3x white widow besteld alles ontkiemd en alles is uitgekomen! Top kwaliteit!

Super service.

Score: 10

Prima prijs en snelle levering

Score: 04

Wacht lang en somigge zaden zijn niet goed

Score: 10

ZAMNESIA, HIGH SERVICE AT REALISTIC PRICES. Logisch opgebouwde webshop met duidelijke routing. Veel aanvullende info. Bestel- en betaalproces werkt zoals het hoort. Vlotte levering. Goede producten(kiempercentage in mijn geval 100%)

Werkt heel goed.

Score: 08

Werd goed voorgelicht. Het product Supersleep wat ik besteld had, had voor mij geen effect. Wellicht voor andere mensen wel.

Goed snel geleverd

Score: 10

De bestelling was de volgende dag al binnen. Discrete verzending, top!

Score: 10

Super zaadjes.mega opbrengst met lekkere high.

Score: 10

Snelle, vlotte en discrete verzending!

Score: 10

Topservice. Ik heb voor de eerste keer besteld en alles verliep prima en vlot.

exellent schitterend

Snelle correcte levering

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.