Score: 10

Snelle en goede service En het is zoals op de foto's 👍

Score: 10

Alles op tijd en goeie zaden. 1 zaadje niet uitgekomen maar dat is een super resultaat in mijn ogen. Goeie service en een duidelijke site

Score: 10

Super service, altijd snel en perfect afgeleverd...

Score: 10

Alles eraan is top. De kwaliteit, service, (soorten) aangeboden producten, geen negatieve punten op aan te merken. Misschien dat een bepaald smartshop product niet goed werkt, maar dat verschild per persoon en product en om door 1 product een review over de website minder sterren te geven slaat nergens op.

Score: 10

Snelle Levering Goeie zaadjes je krijgt wat je verwacht Bedankt!

Score: 10

Snelle service, voldoet aan beschrijving en discrete bezorging. Een fijne ervaring, thx Zamnesia!

Score: 08

Mooi en goed werkend spul. word alleen lichtelijk gespammed om hier een review te schrijven.

Score: 10

Top qualiteit zaadjes! Allemaal uitgekomen.

Score: 08

Zeer tevreden over mijn paddo kweeksetje ,had geen ervaring hiermee maar met de uitleg erg makkelijk uit te voeren.

Score: 08

Snelle levering en goede informatie Leuke extra free gadgets !

Score: 10

Beste, Iedereen maakt wel eens een fout of er loopt ergens wel eens iets mis, maar Zamnesia doet de moeite om ieder geval individueel te onderzoeken en een gepaste oplossing aan te bieden. Bedankt, ***

Score: 08

Sneller bezorgd als was aangegeven.

goed beter ZAMENISIA

Score: 08

4 soorten zaden besteld. Bij 3 soorten mooie opkomst van 100%, terwijl bij 4e soortje ontkiemproblemen waren. Gemeld bij zamnesia, en dat werd meteen netjes opgelost.

Score: 10

discreet verzonden en snel verzonden. zeer tevreden over bestelling

Score: 10

Plantjes uit deze zaden allen gezond uitgekomen!

Goede dienstverlening

Score: 10

Nadat de zadden in eerste instantie niet waren opgek9men heb ik nieuwe ontvangen. Volgend jaar koop ik de zaden alleen van zamnesia!

Uitstekende webwinkel

Score: 10

Uitstekende website, mooi gamma, eerlijke prijs. Zamnesia is 1 van mijn 2 vaste websites, samen met RQS zeker mijn aanraders voor anderen

Score: 10

Snelle levering en erg goede kwaliteit.

Score: 10

zamnesia is gewoon een top shop voor de kweker veel keuze uit zaad en nog eens een hoop andere leuke dingen te koop tegen een zeer scherpe prijs. Alles mooi binnen een dag verzonden met leuk extratje erbij wat moet een mens nog meer :D

Score: 10

Top! Snel in huis en super netjes afgehandeld!

Score: 10

Al jaren klant en heel tevreden.

Score: 08

Prima in orde, snel en goed.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.