Score: 08

Zeer goede service ,naar de klant toe ,wel jammer dat er maar 60%uitgekomen is van het zaad ,maar toch tevreden

Super uitsekend

Score: 10

Producten snel en in goede orde ontvangen. Top!!

Score: 08

Snel geleverd en goede kwaliteit

Score: 10

Geweldig goede zaden, ik heb nog nooit zulke mooie dames gehad.

Score: 08

Veel keuze, goede uitleg.

Score: 10

Goede zaden, redelijk snelle levering.

Score: 06

ik scoor neutraal. bestelling via internet gedaan. verder geen contact gehad. bestelling gewoon op tijd geleverd zonder probleem.

Score: 10

Niks mis mee, al jarenlang bekend.

Score: 08

Een review lijkt me overbodig en nutteloos tijd verprutsen. Als de betaling correct is dan wens ik dat van de levering ook, zonder meer.

Alles in orde

Score: 10

Prima website met goede info, goede prijzen en de prodocten snel in huis.

Score: 10

Ik vind Zamnesia een top winkel, ruim assortiment en goede service. De nieuwe website ziet er fris en overzichtelijk uit, echt een make-over die de website al een tijdje nodig had.

goede ervaring..

Score: 10

Zeer tevreden van de snelle verzending en klantenservice!

Score: 10

Fijne webshop en snelle levering. Info op de website is goed en compleet. Volgende keer weer hier bestellen.

Score: 10

Overzichtelijke website, ruime productkeuze, uitgebreide productinfo en nette levering. Niks op aan te merken.

Score: 10

Het is ondertussen mijn 4de ervaring met de webshop. En alle 4 zijn vlekloos verlopen. De shipping naar België kon wat rapper vergeleken met andere soort gelijkaardige webshops uit Nederland. Maar als je geen haast hebt raad ik deze zeker aan.

Score: 10

Goede kwalitijd snele levering niks mis mee helemaal top

Score: 10

Gewoon alles oké , duidelijk, kwaliteit prima en snelle levering/service

Score: 08

Goede webshop, snelle levering! Goede verpakking!

Score: 10

Snelle levering, goede service en nog een leuk cadeautje erbovenop gekregen. Top!

Score: 10

Juiste datum en snelle levering..en goed resultaat.Alle 3 mooie stek geworden.Toppie

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.