Score: 10

Goede en snelle afhandeling.

Score: 06

het bestellen en leveren ging geweldig alleen van de zes zaadjes heb ik twee plantjes over gehouden

Score: 10

Goede producten, snel geleverd. Ook aftersales en communicatie is uitstekend. Aanrader!

Score: 10

Alles snel verzonden en goed aangekomen, Zamnesia bedankt.

Score: 10

Goede site, veel keus, veel uitleg, snelle levering. Alles is opgekomen....

Goede service!

Score: 10

Zeer correct en goede producten!

Score: 10

Snelle levering en goede kwaliteit.

Score: 10

Snelle levering en goeie en vriendelijke klantenservice.

Score: 10

Goede kwaliteit, snelle verzending gewoon een topzaak!

Nooit problemen gehad

Score: 10

Super snelle en vriendelijke service!

Super snelle levering

Score: 08

Goede eerste ervaring. Nu kan ik zelf kweken

Score: 08

Ik heb niks aan te merken op de service van azarius zelf. Alleen het feit dat ze gebruik maken van DHL als bezorgservice vind ik jammer. Een onbetrouwbaar bedrijf is dat in mijn ervaring. Graag zou ik zien dat jullie overstappen op een andere bezorger, dan krijgen jullie van mij 5 sterren.

Score: 10

Heel positieve ervaring. De site zelf bied niet enkel producten maar alle tips en trica die je erbij nodig hebt. Snelle verzending, goede communicatie, kwaliteit,... een aanrader!

Ja prima ding opzich

Score: 08

erg leuk al dat gratis zaad wat je er bij krijgt en ook erg netjes verpakt. de kras kaart vond ik ook een leuk extraatje en dan ook nog wat winnen, helaas zat er geen beschrijving bij hoe ik de truffels moet gebruiken en wat de best hoeveelheid je moet innemen.

Score: 10

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Super service , klantvriendelijk 👍

Score: 10

Kwaliteit producten met een snelle levering. Voor de mensen die niet digitaal kunnen betalen kunnen betrouwbaar, snel en veilig geld opsturen. Uitstekende klantenservice en snel antwoord.

goede ervaringen mee ,snelle leveringen

Score: 10

Snelle levering, en discreet verstuurd. Bijna alles ontkiemd en de monsterdwarf staat er mooi bij

Uitstekende service

Score: 10

Niet veel te zeggen. Gewoon goed

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.