Score: 10

Het plan is om zelf mijn CBD olie te gaan maken. Dus even gegoogled en kwam hier terecht. 3 Zaadjes besteld, en kreeg er 1 gratis. Alle 4 zijn opgekomen. Levering ging perfect, geen enkel probleem tegen gekomen. Verder de website doorgespit en er ging een wereld voor mij open wat er allemaal wel niet te koop is. De kans is groot dat ik terugkom.

Score: 10

Top service en snelle levering

Score: 10

overzichtelijke site, snelle verzending en mooie prijzen. Meer moet dat niet zijn :)

Score: 08

2 van de 3 blueberrys zijn gelukt.

Score: 10

Overzichtelijke website. Snelle bezorging. Vriendelijke klantenservice.

Score: 10

Goede service, kwaliteitszaden, snelle levering

Score: 08

Altijd goeie service en mooie producten, mis af en toe wel eens een orderbevestiging

Score: 08

De levering was gewoon goed maar de zaadjes van kiwi seeds waren waardeloos.Het enigste zaadje dat uit kwam was de gratis Jack Herer die Ik er bij kreeg.De drie zaadjes Mako van Kiwi seeds kwamen geen van allen uit eentje verpulverde zelf.Voor mij is het bestellen van kiwi seeds maar eenmalig.

snelle service

Score: 10

Goeie snelle levering met handige tips erbij. Kan iedereen zamnesie aanraden.

Score: 10

snelle levering en product was uitstekend en korting op volgende bestelling :-D toppie

Score: 04

Ik hebbde bestelling gemaakt maar ik heb het berichtje ontvangen dat het is afgeleverd maar is ook dan ondertekent ? Dat is niet door mij gebeurd 1 week later vind ik het pakketje terug op een van de ramen van mijn onderburen ? Het pakketje was wel snel afgeleverd volgens de track and trace .

Score: 08

Ik zag in Amsterdam dat er ook een zamnesia was, maar is een afhaalpunt denk ik. Beetje onduidelijk. Maar wel leuk YouTube kanaal.

Score: 10

Netjes verpakt snel geleverd!

Score: 10

Gewoon zoals het moet. Perfecte levering

Score: 10

Prima zaden. Goede service.

Score: 10

Goede kwaliteitsproducten waarmee ik reeds een aantal aangename ervaringen mee heb opgedaan Dat smaakt naar meer! Een snelle levering maakt het plaatje compleet

Score: 10

Alles verliep naar planning, producten waren er op tijd en intact, ook geen problemen gehad met de bezorging, ik vind helemaal mooi

Score: 10

Zeer snelle en discrete levering en supergoede zaadjes

Score: 08

goede producten en snelle verzending. Push trees

Vlotte service!

Score: 10

Ik had zaadjes besteld, laten ontkiemen en in de aarde gezet. Er kwamen er 3 op. Na een berichtje te sturen naar de website kreeg ik 2 dagen later 5 nieuwe zaadjes cadeau! Top service!!

Score: 10

Had het snel en anoniem dus zeer tevreden en over het product uiteraard ook grtz...

Score: 10

Altijd al op tijd en dik in orde. Zeker een aanrader.

Score: 10

Al meerdere keren besteld bij Zamnesia altijd goed en anoniem verpakt met de privacy zit het zeer goed daar zeker een aanrader

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.