Score: 10

snelle en discrete levering en goede kwaliteit. heel tevreden

Score: 10

jullie service na een keer dat een gemiddeld product had zijn zeer goed mvg. toppetjes

Score: 10

Nette en snelle service πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Score: 10

Goede, snelle en correcte aflevering. Zoals het hoort!

Score: 10

Prima shop zoals het hoord πŸ‘ binnen 2 dagen was mijn bestelling aan huis en 3 dagen later stonden ze al boven de grond. πŸ˜‰

Score: 10

Top, snelle levering, leuke goodies

Score: 10

Ik koos voor Zamnesia omdat het de enige shop was die ik vond die werkte met de optie B-post afhaalpunt. Dat leveren met koeriers vind ik maar een ambetant gedoe, en eigenlijk achterhaald. Gewoon op te halen bij de post als pakket, snel en discreet. En tevreden over de kwaliteit van mijn producten.

Score: 10

Prima snelle levering met leuke extra's. Goede kwaliteit !

Score: 10

Beste online smartshop, maar ook in het algemeen de beste smartshop. Heb al op verschillende sites besteld en verschillende smartshops bezocht, maar Zamnesia steekt er boven uit! Jah Bless, And blaze da Herb

Score: 10

Niets te klagen. No complaints.

Score: 10

Snelle levering, discreet verpakt (altijd fijn als de buren het aannemen), en met een super service voor eventuele vragen.

Score: 10

Bestelling was er sneller dan verwacht en vaporizer doet het uitstekend. Ik had 'm jaren geleden moeten bestellen. Dit is DE MANIER om te stoppen met roken en toch te kunnen blowen. Alleen niet echt goed geschikt voor hash. Gebruik je dat toch dan heb je daarna een lastige en vooral heftig schoonmaak karwei.

Score: 10

Magische truffels besteld en ze deden exact wat ik ervan verwachtte. Snel geleverd en duidelijkheid bij het bestellingsproces.

Score: 10

Snelle verzending en discreet geleverd bij een afhaalpunt in de buurt, top!

Score: 10

Top! Snel duidelijk en helder!

Score: 10

mijn vraag werd snel en duidelijk beantwoord. toppie

Bestelling correct geleverd

Score: 10

Website werkt prettig en is duidelijk. Bestelling zeer vlot geleverd en een presentje erbij. Nu maar afwachten of alles ontkiemt en opkomt

Score: 10

Snelle levering....vragen worden supersnel beantwoord....heb al meerdere mensen verwezen naar deze webshop.

Score: 10

Altijd goede producten gekregen!

Score: 08

1 Van de producten was niet op voorraad. Er werd mij snel alternatieven geboden. Maar reageren welk alternatief ik graag zou willen was wat onduidelijk en werd pas na 2 dagen bevestigd. Vandaar geen 5 ster rating. Verder erg tevreden met mijn producten, en na het bevestigen erg snel geleverd.

Score: 10

Heb al vaker bij jullie besteld. Altijd gaat het goed en erg snel. Netjes en zorgvuldig verpakt ook. Prima, top!!

Alles tip top in orde.

Score: 10

Producten van prima kwaliteit! Snelle levering!

Alles kwam netjes toe

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.