Alles vlot en correct

Score: 10

Wat men besteld wordt snel geleverd. Ben tevreden

Score: 10

Levering perfect zoals afgesproken. Waarvoor dank.

prima deluxe!

Score: 10

Truffels waren kwijtgeraakt in de post en Zamnesia stuurde gratis een nieuw doosje. Heel fijn! zeer aan te bevelen

Score: 08

fantastische site! Heb er al veel plezier mee beleefd

Score: 10

Snelle levering en netjes verpakt. Leuk extra zaadje bij bestelling👌

Top! Snelle service!

Score: 10

Heel makkelijk besteld, pakket op tijd verstuurd en aangekomen, product van hele goeie kwaliteit. Ik bestel zeker opnieuw!

Score: 10

Perfect hulpmiddel als je wil stoppen met roken !

geweldig goed gedaan bedankt

Score: 10

Snelle levering, alles in orde.

Snel geleverd prima kwaliteit

Goede service,groot aanbod

Niks op aan te merken

Score: 10

Zamnesia, heeft mij geholpen met een zeer zeldzame cactusvoeding die ik zocht, THNX zam vrienden

Goeie en betrouwbare webwinkel

Score: 10

discreet verzonden. leuke extra attentie`s. snelle levering. kortom top service.

Score: 10

Service is top. Na enkele bestellingen en een uitpuilende la vol van mysterybags had ik gevraagd de mystery bag maar weg te laten. Ik hoef eigenlijk helemaal niets van al die aardig bedoelde extra dingetjes, maar ter compensatie kreeg ik extra zaadjes. Daar was ik wel echt blij mee.

Altijd goed toegekomen

Score: 10

Ik ben zeer tevreden snelle service perfekte kwaliteit. Ik zal jullie zeker aanbevelen. Groetjes van een hele blije klant. Groerjes van Jolanda

Score: 08

Mooi antwoord gekregen op m'n vraag. Mvg kevin

Altijd goed en groeiende🙌

Score: 10

Goede service lage prijzen en snelle levering

Score: 10

Heel goed, persoonlijk en juist.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.