Score: 10

snelle levering en product was uitstekend en korting op volgende bestelling :-D toppie

Score: 04

Ik hebbde bestelling gemaakt maar ik heb het berichtje ontvangen dat het is afgeleverd maar is ook dan ondertekent ? Dat is niet door mij gebeurd 1 week later vind ik het pakketje terug op een van de ramen van mijn onderburen ? Het pakketje was wel snel afgeleverd volgens de track and trace .

Score: 10

Alles verliep naar planning, producten waren er op tijd en intact, ook geen problemen gehad met de bezorging, ik vind helemaal mooi

Score: 10

Netjes verpakt snel geleverd!

Score: 10

Goede kwaliteitsproducten waarmee ik reeds een aantal aangename ervaringen mee heb opgedaan Dat smaakt naar meer! Een snelle levering maakt het plaatje compleet

Score: 10

Gewoon zoals het moet. Perfecte levering

Score: 10

Prima zaden. Goede service.

Score: 10

Zeer snelle en discrete levering en supergoede zaadjes

Score: 08

goede producten en snelle verzending. Push trees

Vlotte service!

Score: 10

Ik had zaadjes besteld, laten ontkiemen en in de aarde gezet. Er kwamen er 3 op. Na een berichtje te sturen naar de website kreeg ik 2 dagen later 5 nieuwe zaadjes cadeau! Top service!!

Geen opmerkingen

Score: 10

Had het snel en anoniem dus zeer tevreden en over het product uiteraard ook grtz...

Score: 10

Altijd al op tijd en dik in orde. Zeker een aanrader.

Score: 10

Al meerdere keren besteld bij Zamnesia altijd goed en anoniem verpakt met de privacy zit het zeer goed daar zeker een aanrader

Score: 10

Spulletjes netjes en snel geleverd

Snelle levering goed product

Goede service Heldere info Overzichtelijke website Snel

Score: 10

Mijn bezorging kwam echt heel snel aan

Score: 10

Snelle bezorging en alles goed verpakt. Helemaal toppie!!

Score: 10

Snelle levering en goed verpakt met leuke extras.Voor herhaling vatbaar.

Snelle levering. Goede informatie

Score: 08

niets op aan te merken

Score: 10

Goede service, vlotte bezorging. Topkwaliteit product voor ervaren en nieuwe gebruikers.

Score: 10

Overzichtelijke website met zeer groot assortiment met uitgebreide en duidelijke productomschrijvingen. Product instructie wordt verstrekt om mee te helpen het gewenste resultaat te behalen. Snelle levering waarover je vooraf geïnformeerd wordt.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.