Score: 10

Al meerdere malen besteld bij Zamnesia en telkens spoedig en correct geleverd.

Score: 10

Uitstekende service en snelle bezorging!

Score: 10

Top service met te gekke acties

Prima service, snelle levering

Score: 10

Reageren supersnel en vriendelijk op mails.

Snelle levering. Top product 👍

AWESOME SERVICE!

Score: 10

Mijn growkit produceerde niets. Heb vervolgens na hulp van de klantendienst een nieuwe gekregen. Topservice!

Score: 10

De truffels kwamen netjes op tijd in de brievenbus, Vacuüm verpakt en nog een paar weken in de koelkast bewaard. Daarna gedroogd volgens de instructies op de site (met epsom zout) Vanaf nu kan ik voorzichtig beginnen met lage doseringen.

Score: 10

prima, goede service. goede uitleg over producten. snelle levering

best tevreden !

Score: 10

Snel en duidelijk. Geen problemen. Goed verpakt.

Prima, snelle levering

Score: 10

Altijd discreet geleverd en deftige kwaliteit

Score: 10

Na meerdere aankopen kan ik stellen dat dit een betrouwbaar bedrijf is, wat snel reageert. Ik kan het dus absoluut aanbevelen. Met name omdat hun assortiment enorm is. De omschrijvingen gedetailleerd en het advies deskundig.

Score: 10

Groot aanbod en snelle verzending, altijd promo's in de aanbieding

Score: 10

Snel, goeie kwaliteit, goeie klantenservice, zeker een aanrader

Score: 10

Tot heden gekochte artikelen werden snel en correct verzorgd en geleverd , dus ja wederom de conclusie uitstekende webshop.

Score: 10

Super geregeld! Alkes lekker snel in huis, goede kwaliteit en kadootjes zijn altijd leuk!(gratis zaadjes en kraskaart)

Score: 10

Top kwaliteit producten, snelle levering en alles is accuraat

Snelle en nette service

Score: 08

Nu paar paar keer iets besteld. Redelijk snel in huis. En klopt altijd

Score: 10

Snelle levering naar het buitenland.

Score: 10

Al meerdere keren iets besteld en altijd was alles naar volle tevredenheid.

Score: 10

Prima opvolging & klantenservice!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.