Score: 10

Prima en snelle service, en goed materiaal

Score: 10

Snel en discreet. En altijd leuk een extraatje bij een bestelling!

snelle levering snelle service

Score: 08

Altijd goed en snel geholpen

snelle levering, goeje zaadjes

Score: 10

Prima prijzen. Prima levering.

Score: 10

Prima producten en snel geleverd

Score: 10

Snelle en perfecte levering.

Score: 10

Mooie producten,goede prijs/kwaliteit verhouding,snelle discrete levering, fijne klanten service, en de korting is ook een leuke bijkomstigheid. Echt een AANRADER !!!

Score: 10

Altijd volledig + extra's, productuitleg, track & trace... Top!

Score: 10

Gwoon de max meer is er niet te zeggen, top service, snel antwoord op al je vragen gwn top

Score: 10

Mijn man kampte al lang met het probleem: Niet kunnen stoppen met roken, het blowen hielp hierbij natuurlijk ook een handje. Gezien hij dit nodig heeft om een beetje rust in zijn hoofd te krijgen, op zoek naar verschillende alternatieven. Met al verschillende methodes te hebben geprobeerd ben ik na een tijdje zoeken bij de storm vaporizer terecht gekomen te koop bij zamnesia. Ik heb hem deze cadeau gedaan en mijn man is nog steeds gestopt met roken sinds dien. hij houdt het veel makkelijker vol ondanks de moeilijke momenten nog geen sigaret aangeraakt! Echt ontzettend blij met deze aankoop, een echte aanrader!

Score: 10

Het Kratom Thai Extract werkt echt! Heilig hout (Paolo Santo) blijft en is bijzonder! Echt top idee, een online smartshop! Kijk gerust, altijd wel een middel om je dagelijks leven te verbeteren!

Snel goed kompleet

Score: 08

Snel en correcte levering. Goede producten

Score: 10

Goeien site en snelle levering top bedrijf

Gewoon goed en betrouwbaar

Score: 10

Uitstekende klantenservice!!!!!! Een AANRADER !!!!! Waren ze maar overal zo klantvriendelijk en geduldig !

Score: 10

Geweldige shop, Lekker compleet! voor alles op het gebied van. Super!

Score: 10

Heb nog niet vaak producten besteld, maar tot nu toe ben ik uitermate tevreden. Was snel verzonden en heb me goed vermaakt om het filmpje na het bestellen :). Vond het ook geen probleem dat de bakjes van de truffels niet meegezonden werden #duurzaamheid, al had ik in dat geval natuurlijk ook de stad even in kunnen fietsen... In ieder geval een mooie trip gehad

Snel en correct

Snelle levering,goede service top

Top service En producten

Score: 10

Leverd op een hele nette manier perfecte kwaliteit, meerdere shops geprobeerd maar kom altijd weer hier terug.

Een aanrader !

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.