Score: 06

De bestelling liep goed af. Maar ik krijg een hele hoop mails om een beoordeling te geven waar ik geen zin in had dus daarom 3 sterren. En ik ga me hierna van de mail lijst af melden

prima zaken doen.

Score: 10

Superservice, en als je belt altijd goeie informatie en altijd behulpzaam.

Score: 08

Snelle levering en duidelijke website.

Score: 10

Snel geleverd .. alleen een beetje meer korting mag!!

Score: 04

Het bestellen ging goed maar de levering was hopeloos. Een transporteur die gewoon een hele zending had achtergehouden. Zo jammer. Ik beveel deze leverancier dan ook niet aan.

Score: 10

Zaadjes besteld om buiten te kweken...pakket perfect verpakt en alles zoals besteld....zelfs de extra's perfect in orde.

Score: 10

Snelle levering, goede producten. Kwam iets gebroken aan en werd meteen vervangen zonder gezeur. Top! Kunnen andere winkels nog iets van leren!

Score: 10

Snelle levering, goede kwaliteit, prettige communicatie.

Score: 10

Zeer goede service goed snel.

Score: 10

Geweldige snelle service. Mét feedback hoe te planten, hoe te laten kiemen enz... . Een absolute aanrader voor éénieder die wil beginnen planten.

Snelle service, goede producten

Score: 10

Rappe levering en mooi ingepakt. Service 1ste klasse. Veel informatie erbij. Dik in orde

Alles goed geregeld

Snelle levering top

Score: 08

Fijne website en correcte afhandeling zoals het hoort!

Score: 10

Top service, ik word altijd goed en vlot geholpen. Niks op aan te merken verder.

Score: 10

Goeie service, goeie producten, snelle levering

Score: 10

Snel binnen, goede beschrijvingen en een discrete verzending. Top spul!😁

Score: 08

bijna alles wat he nodig heb lekker snel geleverd

Score: 10

Top!! Ik bestel er regelmatig en wordt er altijd perfect geholpen. De zending is altijd snel en te volgen.

Score: 10

Goede smart/headshop, snel geleverd en nog goedkoop ook.

Score: 10

Prima alles snel en op tijd geleverd gekregen.

Score: 08

Mooi op tijd geleverd zonder enige problemen, bedankt

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.