Score: 10

Snelle levering en goeie aftersales dikke aanrader

Goed op tijd geleverd.

Snelle levering en kwaliteit

Score: 08

Heel tevreden over de cbd olie, vlugge service en met winnende scratchcard mooie bonus

Score: 10

Ben altijd zeer tevreden over mijn bestellingen. De uitgebreide toelichting bij ieder product, en de kwaliteit, zorgt ervoor dat ik graag mijn boodschappen bij Zamnesia doe. Enkel wat meer variatie in de bonus zaadjes zou verrassender zijn, met een knipoog natuurlijk... Team zamnesia, klasse!!

Score: 08

Altijd correct en snel geleverd ✌

Ze verkopen goeie ****

Score: 10

Impeccabel dienst. Snelle levering, uitsetekend producten.

Score: 10

Al een paar jaar klant van Zamnesia.Perfecte service,

Correcte service

Score: 10

Grote keuze, kleine prijzen en het belangrijkste Ik weet wat ik koop. ( met advies en uitleg ) En zij weten wat ze verkopen! ( alle hoop ik toch

perfecte service

altijd alles top !

Score: 10

Top winkel Zeer goede klantenservice, heel vriendelijk Snelle reactie, top kwaliteit producten Just amazing

Score: 10

Zeer tevreden, ieder keer!

Score: 10

Goeie producten en snelle service

Score: 10

Zoals steeds, perfect op tijd geleverd! De truffels waren weer heerlijk! Deze keer extra dank voor het mooie geschenk: dankzij een krasbiljet dat bij mijn truffels geleverd werd, krijg ik een mooie grinder bij mijn volgende bestelling.

Score: 10

Beste service en kwaliteit die ik ken

Score: 10

Altijd goed verpakt en snel geleverd...

Score: 10

Betrouwbaar en snel. Bedankt.

Score: 10

Top site! al vaak dingen besteld!

Score: 10

Niets op aan te merken 😃

Goed genoeg.

Perfecte levering

Score: 10

Snelle levering van de producten, bij vragen snel respons en goede uitleg.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.