Score: 08

prima in orde. zowel producten als levering. Misschien wat minder plastic meuk en stickers er gratis bijdoen.

Score: 10

Ik ben enorm blij met de site ! Bestellen en binnen de 4 dagen is het in huis. Raad het iedereen aan.

Score: 10

Sinds ik klant ben bij ZAMNESIA gaat alles net iets beter voor me 😏.

goeie snelle leveren toppei

Score: 10

Super tevreden! Zou wel tof zijn als jullie de toker poker verkopen.

Score: 10

Zeer correct, snelle levering, goede uitleg over hun producten... Had is een pakketje die weg bleef en zag op de track en tracé dat het bij gls was. Waarschijnlijk kwijtgeraakt. Een mail gestuurd naar zamnesia en ze hebben direct een nieuw opgestuurd! Hun service is zeer correct.

Top service!

Snel, discreet en betrouwbaar

Score: 08

Goede service, bestelling altijd correct en tot hiertoe goede kwaliteit

Snel en betrouwbaar

Score: 10

Zamnesia. Top site. Alles overzichtelijk. En zijn er dingen niet in orde dan regelen ze het snel voor je.

Score: 08

Ik heb nu al een paar keer hier besteld en altijd snelle levering! Topp!

Score: 08

Gewoon zoals t hoort. Bestellen aan scherpe prijs en vlotte levering.

Score: 10

zeer goede service snelle levering goede producten

Snelle levering en topservice

Score: 10

Al wat je besteld is altijd in orde. Het word op korte tijd geleverd. En wat voor mij het belangrijkste is, als ik met vragen zit over mijn aangekochte product... helpen zij mij tot in detail heel goed verder. fantastische site.

Zoals het hoort!

Score: 10

Prima service, geweldige hulp na het verdwijnen van een poststuk.

Score: 08

Goeie comunicatie Alleen in de week in het weekend is het stil

Score: 10

goede service en producten , goede helpdesk snel antwoord zamesia is een aanrader vind mooie nieuwe soorten zaden , geniet van het resultaat ook de cbd planten voor medicinale producten zijn top

Score: 10

Een fijne klantenservice, die met recht de titel service verdient. Bij Zamnesia kan je met een gerust hart je aankopen doen, mocht er iets zijn dan helpt deze klantenservice je perfect en dan komt er een oplossing. De bejegening is ook vriendelijk en heeft mij een goed gevoel gegeven. Met deze ervaring in het achterhoofd is Zamnesia voor mij een echte aanrader: een webshop met goede producten en een nog betere nazorg.

Score: 10

geen tegenvallers, ik kan dit bedrijf aanbevelen. Mystery gift mag wel eens veranderen

Score: 10

Geweldige Strain C.Banana & THC Bunker Buster ontkiemen super snel en probleemloos, benieuwd hoe de Pheno's zijn.. dus de 2e review word vervolgd👌🏽✌🏽💚

Score: 10

vertrouwd snelle bezorging top producten

Super Good and Fast

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.