goede sevice

Score: 10

SUPER altijd netjes en proper geleverd mooie pagina makkelijk en overzichtelijk ben vaste klant

Score: 10

Goede en snelle service. En toffe gadgets erbij gekregen

Score: 10

2 dagen ent was binnen goed verpakt en alles ook geen stress al kijl je bij je afschriften staat alleen amazing.bv niks te klagen top site

Zoals het moet!

Goede service,snel..

Score: 10

Goed contact gehad met een snelle oplossing en afhandeling

Score: 10

snelle levering en altijd goed van produckt meer kan ik er niet over zeggen ikblijf er bij bestellen

Score: 08

Altijd stipt en correcte uitleg.

Score: 10

ik geniet van Uw producten .

Score: 10

Beste service dat je ooit kan vinden. Meer woorden zijn niet nodig

vlugge en goede levering

Score: 10

Goed zaad, kwamen allemaal uit ***

Score: 10

Goede site, goede service en snelle levering

Score: 10

Snelle levering met goederen die doen wat ze moeten doen. Eenmaal voorgevallen dat mijn levering werd tegen gehouden door de douane. Dit heb ik gemeld aan Zamnesia en ze hebben een extra pakketje opgestuurd ( wat ze uiteraard maar 1 keer doen )

Score: 10

gewoon supergoeie professionele service!

Score: 10

Supersnelle levering en kwaliteitszaden. Meerdere keren besteld en iedere keer tevreden over de afhandeling.

Score: 10

Mooi product en snelle levering

Score: 10

Prima, snelle levering en een goed product! Ik ben een tevreden klant.

Score: 10

nadat mijn vaporizer voor de tweede keer al de geest had gegeven, heb ik toch weer zonder problemen een nieuwe gekregen. De afhandeling ging beide keren heel netjes. Snelle bezorging. Goede kwaliteit huismerkzaden. gewoon een topwinkel

Snel geleverd... Alleen jammer dat 1 van de testampullen defect was

Score: 10

Snelle en vlotte service die steeds correct aflevert. Zeer tevreden

Score: 10

Uitstekende snelle levering. Discreet verpakt en de producten zijn top.

Score: 10

Fantastische service voor fantastische ervaringen!

Score: 10

Top. Duidelijke product omschrijvingen. Je weet van te voren waar je aan toe bent en wat je te wachten staat. Kortom zeker een aanrader!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.