Score: 10

Duidelijke site, snelle service.

Score: 10

Mooi, netjes afgeleverd op een korte termijn. Goed bezig zo.

Score: 08

Goed site overzicht. Makkelijk bestellen en snelle levering.

Score: 10

Snel en netjes. Voor het eerst besteld. Mooie, duidelijke site. Snelle levering, helemaal top!

Score: 10

Met de spullen en handleidingen van zamnesia is het wel heel makkelijk om de planten te laten groeien en bloeien

Score: 10

Niets op aan te merken juiste bestelling op tijd afgeleverd

Score: 10

altijd mooi en correct op tijd geleverd, is er toch iets mis, ze zullen er alles aan doen om het probleem zo snel als mogelijk op te lossen, prettig en aangename service zeker de moeite waard om iets via de site te bestellen

Score: 10

Mijn pakje kwam veel later door een probleem met de post in het buitenland, kreeg zonder problemen mijn geld terug. later weer een bestelling gedaan, was er binnen een dag.

Score: 10

Goede klantenservice die zich professioneel blijft opstellen ook wanneer je een 'moeilijke' klant bent (iets te laat retourneren, beschadiging tijdens vervoer, etcetera). Goede club!

Score: 10

Goeie service, snel bezorgt. Alle profucten duidelijk en kwalitijt

Score: 10

super kwaliteit, tevreden belg.

Score: 10

ik heb geen problemen ondervonden bij mijn bestellingen zamnesia ga zo door.

Score: 08

Zeer klantvriendelijk....ook voor oudere mensen

Score: 10

Heel goede service ! Dank !

Score: 10

Ruime keuze rookartikelen en cannabisaccessoires, snelle levering.

Score: 10

zeer tevreden , betrouwbaar , bedankt voor het gestelde vertrouwen !

Score: 10

top, telkens goeie service en snelle levering.

Score: 10

zeker als je niet zo thuis ben op het bestelling via internet word je zeker met medewerking geholpen om je het gevraagde product thuis te krijgen, vol lof.

Score: 10

Snelle goede en betrouwbare service.

Gewoon alles goed

Tres bien passé !

Score: 08

Makkelijk, snel en goede kwaliteit levering. Het enige wat nog verbeterd kan worden is de absurd grote dozen voor het geen wat je hebt besteld. Het is niet milieu vriendelijk!!

Score: 10

Goede zaden, groot assortiment veel keuze. Bestel hier al sinds ik begon met groeien. Mocht je reviews lezen dat zaden niet ontkiemen ligt het 9/10 keer aan de persoon zelf. Mensen die voor het eerst groeien, die ook nog gaan voor kiemen, maar vervolgens niet het geduld hebben om verder te lezen dan een nat doekje en een bakje. Veel meer dingen zijn van invloed zoals temperatuur luchtvochtigheid en zo kan ik nog wel even doorgaan. ALS JE VOOR HET EERST GROEIT LAAT DE ZADEN DAN LEKKER IN DE AARDE OPKOMEN, GEEN GEDOE MET VOOR KIEMEN ENZO je weet wel hoe die afloopt

Score: 10

Al met al weer een vlotte bestelling, nog geen enkel probleem ondervonden de keren die ik besteld heb. Bestel zeker vaker

Score: 10

Uitstekende service, levering binnen enkele dagen in de bus 👍👍

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.