Score: 08

Blij met de snelle service. Het zal fijn zijn als men kon dozen kopen ipv alleen singles, zoals in het verleden. Verder niets te mekkeren!

prima zaadjes

Score: 10

Voor de eerste keer zelf plantjes gezet.. alhoewel er maar 2 van de vier zijn beginnen te groeien , kijk ik er elke dag met plezier naar om ... Geeft een voldaan gevoel.

Score: 10

Super, altijd optijd binnen en beste kwaliteit

Score: 10

Heel tevreden met de aangekochte artikelen ! Betrouwbaar en correct !

Score: 10

Top bedrijf alles altijd netjes verzorgd en geregeld!!

Score: 10

Goede service, goede backup voor alle vragen. Top bedrijf.

Top levering en snel👍

Score: 10

Heel tevreden met de leuke gadgets , ook de zaden waren heel goed! Thx !

Score: 10

Al een heleboel gehaald bij Zamnesia en de kwaliteit en verscheidenheid stellen nooit teleur.

Score: 10

Betrouwbare en discrete leveringen Altijd zeer goede beschrijving van de producten

Score: 08

Goed aanbod. Alleen de afhandeling mag wel iets sneller anno 2018.

Score: 10

Zamnesia is een van die winkels waar je graag wilt shoppen. De medewerkers, de manier van verzenden van de items, de zorg van de website, de juiste hoeveelheid informatie en misschien dingen die ik vergeet op te noemen maken deze online shop een van de allerbeste shops die ik ken. Hier is de klant nog echt ouderwets de koning. Ik zal nog vaak iets kopen bij zamnesia.

Snelle levering, geweldige klanteservice

Snel en correcte levering

Score: 10

Ik ben erg tevreden met het product en de levering

Score: 10

Wat ik besteld had was niet leverbaar in plaats daarvan heb ik een andere wierookhouder gekregen. Na tekefonisch contact mocht ik de andere wierookhouders houden en ik heb mijn geld teruggekregen. Helemaal geweldig.

Score: 08

Snelle levering, ruim aanbod top 🙂

Score: 10

Super goede en snelle service, ben heel blij met Zamnesia

Score: 10

Super site en snelle service 👍👍

Score: 10

Top, makkelijk bestellen en snel in huis. Ook heel veel informatie op de site. Aanrader dus.

Score: 10

Zeer tevreden altijd zeer goede producten en zeer goede kwaliteit en als u inlichtingen vraagt krijg u altijd antwoord en uitleg en ik bestel er al jaren De klantendienst is ook altijd zeer in orde Al en al een topfirma en zeer betrouwbaar

Altijd goed en snel

Score: 10

Goed verpakt en snel bezorgd. Top

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.