Score: 10

Inmiddels 2x besteld. Goede service/snelle afhandeling! Heb ook een mystery box gift als extra gekregen!

Toppiiieeeeee!

Score: 10

Alles wordt altijd snel en correct geleverd.

Score: 10

Top behandeling en verzending! Geen klachten

Score: 10

Beste service ooit, alles meteen de dag erna ontvangen!

Score: 10

Steeds prima en snelle service. Degelijke prijzen een voorbeeld voor een webshop.

Score: 10

Had 1 keer een lege item gekregen en heb deze na reclamatie zonder problemen retour zonder te betalen gekregen, prima service

Score: 08

Voor het eerst besteld, goed ontvangen.

Score: 08

Goede Service, Zeer veel aandacht voor de klant, top!

Score: 08

Wijde variatie aan producten en top service. Helaas kwamen gem 1 vd 3 zaden niet uit.. Thats nature

Score: 10

Spul groeit als kool aanrader.

Score: 10

Omdat ik mijn bestelling niet ontving terwijl ik wel een verzendbericht kreeg was mijn conclusie dat er iets fout was gegaan. Na een duidelijke melding bij Zamnesia is dat onmiddelijk hersteld en heb ik mijn bestelling supersnel ontvangen. Overal kan iets mis gaan en ik verwijt Zamnesia niets! Wel supergoed dat er snel is gereageerd en ik de bestelling daarna snel ontving. Dat is dus zondermeer een uitstekende service en Zamnesia is zeer beslist een solide, betrouwbare leverancier. Hier kun je met een gerust hart bestellen.

Super goed in alles

Score: 10

Alles perfect bij bestelling en levering

Score: 10

Mooie duidelijke site, leuke afsluiter met filmpje met uitleg over inpakken en verzending. Alles lekker magisch heerlijk ik hou ervan top service.

*****

Score: 10

Snelle levering, uitgebreid assortiment, goede kwaliteit. Beste online smartshop in mijn ogen!

Score: 08

Wij zijn erg blij Zamnesia.... Vooral belangrijk vinden we het goede advies, dat je krijgt bij de gekochte artikelen. Voor ons was het kweken van medicinale planten nieuw en hebben er veel van geleerd, dankzij Zamnesia.

Geweldig en snel!

subliem, snelle service Geen klachten

Score: 10

Alles klopt, alles wordt op tijd geleverd. Top!

Score: 10

Binnen 4dagen geleverd en zien er goed uit !!

zeer betrouwbaar!!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.