Score: 10

Prima service, levering steeds in orde.

Score: 10

Perfect. Snel discreet kwaliteit.

Score: 10

De ervaring met de klanten klantenservice is goed heb nu alleen 1 x besteld en nieuwe gekregen omdat ze niet uit kwamen en weer geen 1 uit gekomen

Score: 10

Goede verpakking en zeer scherpe prijzen, daarnaast gratis verzonden? Super! Ik mis nog wel enkele producten in de webwinkel, maar voor de rest echt geen enkel minpunt.

Score: 10

Hadden per vergissing 1 zaadje te weinig opgestuurd . Maar dat werd die zelfde week nog recht gezet . Allemaal zaden van topkwaliteit.

Score: 08

Snelle service wat super handig kan zijn in case of emergency :)

Alles Perfect!

Score: 10

Kwaliteit spullen en prima levering!!

Score: 08

goed tevreden doe zo verder

Score: 10

Beste webwinkel, goede prijs/kwaliteit verhouding. Klantenservice krijgt zeker 10* .

Score: 10

Super blij!! Heel goede en zuivere kwaliteit van producten!! Een echte aanrader voor elke psychonaut!

Score: 10

Altijd super tevreden over jullie

Score: 08

Snelle levering en product was goed ingepakt en werd in een stuk geleverd.

Score: 10

alles zoals het besteld was, en als bonus nog een leuke verassing erbij, A+ service

Score: 10

Goede snelle levering. Goede kwaliteiten.

Score: 10

Snelle verzending en alles oké !

Score: 10

prima service, goede degelijke originele verpakking van de zaden

Score: 10

Gewoon perfect, hoop keus en een hoop informatie op de site.

Score: 10

Goede kwaliteit, snelle levering! Alle zaad kiemt, helemaal perfect

Score: 10

Goede spullen, snel en discreet geleverd!

Score: 08

Geen hinder of problemen gehad! Niks op aan te merken.👍🏼

Score: 10

Snelle levering! Beantwoord meteen al je vragen.

Score: 10

zeer goede en vriendelijke service.

Score: 10

Het product was niet volledig zoals verwacht, maarrr het team achter Zamnesia is professioneel en gemotiveerd genoeg om hun clandizie serieus te nemen. Elke vraag die ik had gesteld werd snel en met plezier beantwoord, en zo raakte het probleem dat ik had snel opgelost.

Score: 10

Kwaliteit, snelle en discrete levering gewoon top om te bestellen

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.