Score: 10

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Van betaling tot levering alles zeer vlot

Score: 10

Snelle levering, prima producten top!

Score: 10

Eerste levering was langzaam, maar daar waren de pinksterdagen debet aan. Tweede keer super snel en goed verpakt. Leuke benadering van de klant in e-mails :-)

Score: 10

Hele goede helpdesk en goede levering. I’ll be back!

Score: 08

Geen klachten! Alles op tijd geleverd en werkt alemaal goed!

Score: 10

Zeer tevreden over de service en het bedrijf.

Score: 10

Snel bezorgd en goede kwaliteit.

Score: 08

Goede en snelle levering zeer duidelijk en behulpzaam

Score: 08

Fantische service en een heel goede site met heel veel goede informatie! En natuurlijk een breed scala aan producten. Nu in mijn laatste bestelling had ik een Mexican-growbox gekocht en die kwam spijtig genoeg geopend in de doos aan,nu heb ik daar niet op geklaagd want ik denk dat dit tijdens het transport moet gebeurd zijn wat bij PostNL naar Belgie nogal veel gebeurd,gescheurde en gedeukte dozen altijd groot genoeg om te zien of er niks waardevol inzit en terug zenden heeft geen nut want ja het is hun schuld niet(ik wou dat er een ander alternatief was dan PostNL want het is erg de laatste keer).De Mc Kenai xl growbox was wel in perfecte staat dus ik vermoed tijdens transport want de doos was ook met andere tape extra dichtgeplakt en rommelig en gekreukd maar voor de rest ben ik met mijn ene goede box gesteld met een héél goede oogst!

Score: 10

Zeer snelle levering, nodige instructies, en snelle antwoorden op vragen. I’ll be back soon!

Score: 10

het was makelijk om te kiezen en te bestellen en vooral heel snel thuis geleverd ik raad zamnesia aan al mijn vrienden aan en de zaadje zijn van goed kwaliteit

Score: 10

Heel vlotte verzending en heel discreet verpakt. Wat best handig is voor leveringen in België. Uitleg op de site is ook uitstekend. Nu is het enkel nog wachten op de oogst. 😎

Score: 10

Paar keer besteld niks te klagen, er was een keer iets fout dit is toen perfect opgelost. Fijne webwinkel

Score: 10

Primadeluxe. Klantvriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel

Top. Correcte levering.

Score: 10

Uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.

Score: 10

Super! Goeie kwaliteit, nooit problemen en een fantastische service! Aanrader voor iedereen.

Score: 10

Goede zaak met zeer waardevolle info over medicinale olie voor 1 ieder die daar baat bij vind.

Score: 10

Top service, snelle levering. Zeker een aanrader!

Score: 10

No spang dikke leipe paddo's gegroeid uit die box noh

Score: 08

Goede info op de website. Snelle en goed verzorgde levering. Zou van mij 5 sterren krijgen als het in een kleinere verpakking verstuurd wordt, bv in een stevige envelop. Het doosje past nl niet in de brievenbus. Het bijbehorende info boekje hoeft niet steeds erbij. Is kostenbesparend voor de verzender en beter voor het milieu :)

Score: 08

Goede en snelle bezorging! Product was goed verpakt en van kwaliteit.

Snel en discreet

Score: 10

snelle service en alle zaadjes zijn uitgekomen

Score: 10

De producten hebben goeie informatie, soms zelfs een video-review van het bedrijf zelf, en altijd zat rescenties van kopers. Tijdens en na het bestellen is er altijd zat informatie en ruimte om vragen te stellen over het product. De levering is snel en discreet. Je pakket wordt geleverd met een boekje met acties en kortingen. Bij bepaalde middelen krijg je een pdf bestand met uitleg over de werking van het product. En tot een week na je bestelling krijg je mails met de vraag of alles goed is verlopen. De SERVICE is perfect. 10/10. Het is erg allemaal goed verzorgt en haalt echt het negatieve beeld van online smartshop weg. In mijn ogen is de service even goed of beter als/dan web-giganten zoals bol. com en coolblue

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.