Score: 10

Snelle, anonieme leveringen en heerlijk zaad πŸ˜‰

Score: 10

Ik werd heel vriendelijk en geduldig geholpen.

Prima levering

Score: 10

Snelle en discrete verzending. Wanneer er geen goede zaadjes bij zitten, worden er nieuwe verzonden. Echt een super goede service

perfect zoals beschreven

Uitstekend :D

Score: 10

Zeer tevreden over deze webshop. Zou er zeker vaker bestellen.

goede service

Score: 10

Besteld, betaald en geleverd gekregen met twee dagen. Alles voldeed aan de verwachtingen, aan te bevelen.

Score: 10

Volgende dag al geleverd, prima dienst na verkoop πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

Score: 10

Zeer goede en snelle levering.

Alles naar wens

Score: 10

Duidelijk, snel en discreet. Top!

Goeie ****!!

Zeer goed, beetje prijzig

*****

Score: 10

Betrouwbaar, snel, vriendelijk, goed en anoniem verpakt en variabele betaal opties. Alleen de prijzen zijn net iets hoger dan andere shops. Die paar euro is het zeker waard! Ik ben vaste klant ...

Score: 10

Snelle levering en leuke extra's πŸ‘πŸΌπŸ˜Ž

Score: 08

Heldere, informatieve website, goede uitleg.

Score: 10

Zou iedereen aanraden hier alles te bestellen, heel vertrouwbare site! πŸ‘ŒπŸΌ

Score: 10

Producten zijn van uitstekende kwaliteit. Verzending en afhaling zonder problemen verlopen. Alles was correct en discreet verpakt. Kortom: een aanrader!

Score: 06

in plaats van 3..,4 zaadjes gekregen blij, maar het extra zaadje deed t nie. levering vrij laat. overall 7 vd 10 points

Score: 10

Bestellingen komen altijd erg snel. Laatst kreeg ik een pakketje wat compleet verwoest was. Ik kon de zaadjes nog gebruiken, maar ik kreeg een nieuw pakketje. Ook zijn al mijn zaailingen een keer mislukt. Ik heb dit benoemd, toen kreeg ik deze ook opnieuw GRATIS toegestuurd. Γ“ke, ik ben een intussen een vaste klant. Maar dit is echt fantastisch. De site is overzichtelijk en ik heb intussen een mooie Zamnesia sticker op mijn auto. Zamnesia is de site voor mij, alles maar dan ook alles is top geregeld. Respect voor de mensen die dit opgebouwd hebben.

Alles helemaal In Orde

vlotte service

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.