Score: 10

Zamnesia is top service kwaliteit en stipt op tijd!!!!

Score: 10

Goede service bij klacht, erg fijn!

Score: 10

Helemaal niets mis mee. Goede communicatie. Prettig geshopt. Thanks :)

Score: 06

Bestelling ruim van te voren bestelling doen.

Heel mooi Echt snel

Snel besteld!...

Score: 10

Discreet verpakt en netjes bezorgd. Top!

Score: 10

gewoon goed en snel geholpen

Score: 10

Vriendelijke en snelle service. Had een probleem met mijn product, ik werd prima geholpen en mocht het product gratis retour sturen.

Score: 08

Ik had de Walhalla truffels bestel en mooi ontvangen niets kapot aan de verpakking of het pakket zelf.alleen had ik de Walhalla truffels besteld omdat dit de sterkste truffels zijn maar ik heb om eerlijk te zijn geen geweldige trip gehad die ik had verwacht ik heb een betere trip gehad van een goedkopere truffels dan van de Walhalla alleen jammer dat de Walhalla dan zoveel Gerate is

Score: 10

Op tijd geleverd, goede kwaliteit van producten, goede prijs

Alles perfect geregeld!!

Snelle bezorging!

Score: 10

snel bezorgd en heb goede zaden van bsb gentics vooral de auto diablo doet het erg goed

Snel en goedkoop

Score: 10

Toppie service en vlot geleverd !

Score: 10

Discreet en snelle levering...Jullie hebben ook een super toffe webshop.

Score: 10

Ik heb een cursus "wiet olie maken " gevolgd. Daarbij kreeg ik een blik met zaadjes etc etc. Het zaadjes is niet uitgekomen. Van de bij jullie bestelde zaadjes (3) zijn er ook maar twee uitgekomen. De verzending en contact is wel goed gegaan. Mvg. ***. Na mijn klacht te hebben gemeld, is deze naar mijn tevredenheid opgelost. Zelfs meer dan tevreden. Het was super. Bedankt.

Score: 10

Hallo ik had 10 zaadjes besteld 2 zaadjes gratis gekregen Binnen 2 dagen geleverd Waren allemaal ontkiemd 2 hebben het niet gehaald,de eerste paar dagen maar een beetje eigen schuld.ik had ze ontkiemd in de start propegator.je kan ze beter 24 uur eerst in een glas water laten. Dan zijn de helmpjes vochtiger en ontkiemen ze makkelijker gewoon kleine potjes en stekaarde voor mij de beste manier😎

Score: 10

Correcte levering Keigoede produkten - Snelle levering Heel tevreden over Zamnesia :-)

Score: 10

De goederen die ik besteld heb heb ik direct en snel gekregen en voldoen volledig aan de verwachting

Score: 10

Snelle & discrete levering.

Score: 08

Prima Zaadjes ontvangen, allemaal ontkiemt! Snelle levering en voldoende info op de site. Zeer tevreden

Snelle levering!

Score: 10

Snelle afhandeling van de order. Prima producten

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.