Score: 10

Zamnesia is (by far) de beste webwinkel die er is! De vriendelijkheid, de hulp, het begrip voor een klant die pissed was, de 'we helpen je nu, en niet straks' attitude, de noem maar op... het hoort er allemaal bij. En het is niet omdat ik een 'dikke klant' zou zijn! Ik bestel af en toe wel iets, maar niet frequent. En toch, bij het minste dat er fout ging werd ik geholpen en vergoed. Een bakje paddo's dat moeilijk deed, hup effe een fotootje met uitleg en als de gesmeerde bliksem kreeg ik een nieuwe. Nu was er een probleem met een product dat (laten we het eufemistisch houden) lak heeft aan verzegeling of consequent product. Dit had to-taal niets te maken met Zamnesia, maar alles met de producent. Wat doet Zamnesia? Krijg ik toch wel de optie om een nieuw product te nemen of een tegoedbon van het product met een extra ** euro. Gewoon omdat ze vonden dat ik gelijk had!!! Ik kan hier nog effe doorgaan, maar 't gaat melig worden dus.....

Score: 10

Snelle levering, goede kwaliteit, ruime keuze, alles top!

Score: 10

Levering en kwaliteit =dik in orde!

Score: 08

Snelle levering, eerlijke prijzen.

Score: 10

Heel tevrieden met zamnesia, heel snelle levering. top :)

Score: 10

Goeie betrouwbare webshop.. snelle levering en alles prima in orde!

Score: 10

levering op tijd, zelfs iets dat ontbrak onmiddellijk nagestuurd! top

Score: 10

Hallo, Ik ben zeer tevreden, van de tien zaadjes zijn ze alle tien uitgekomen, en dat na 3 dagen en zien er heel goed uit voorlopig. hoop dat dit een van mijn favoriet word!!! veel dank aan zamnesia!!!

Score: 10

Keurig en snel afgehandeld.

Discrete snelle leveringen.

Score: 08

Redelijk snelle levering, prima product.

Score: 06

Dr dabber gekocht,,,,oplader kapot,,kreeg niets vergoed koop nu bij asarius,,, Super geholpen en hebben ook losse accessoires,,dus voortaan naar azarius top

Snel en fijne producten!

Score: 10

Top! Fijn aanbod en snelle levering.

Score: 10

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Score: 10

Ik vind het een top site je kan super veel supplementen hier in vinden en er staat overal een beschrijving van het ingrediënten en het effect zelf staan waarschuwingen wanneer je het niet mag gebruiken hiervoor vind ik het een top site en vind dat meer mensen hier aan toe moeten getrokken worden its all organic healing medication for the people zo zullen ze de apotheker meer vermijden en een leuke avonturen ervaren ,MVG !

Score: 10

Groot aanbod en altijd de volgende dag bezorgd.

Echt goed bestel elke 2 weken wel altijd optijd is het er

Fantastisch en snel geleverd

Score: 10

Niets te maken gehad met de klantenservice, maar mijn bestelling werd goed verpakt en snel geleverd!

Score: 10

Snelle levering. Waarschijnlijk door het verzenden 1 product defect geleverd maar na een mailtje gestuurd te hebben is er direct een nieuwe gestuurd en ik hoefde de oude niet terug te sturen. Super service.

goede producten en service

Score: 10

Super! Zou hier zeer zeker weer bestellen!

Score: 08

De paddenstoelen waren van goede kwaliteit. Maar op de voedingsbodem groeiden de paddenstoelen niet overal. Er waren plekken die helemaal leeg bleven. De 2 ronde was (misschien zoals verwacht) een stuk minder. Ook hier bleven de lege plekken van de 1e keer leeg.

Score: 10

Keurig geleverd. Pakjegemak is fijne dienst

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.