Score: 10

Service was super! bezorging duurde iets langer dan verwacht maar verder geen problemen ondervonden met zamnesia!

Netjes ,en snelle levering

Bestelling kwam goed aan

ALLES PRIMA!

Score: 10

Goede service, enorm aanbod en eerlijke prijzen.

Score: 10

Keurig de volgende dag geleverd, producten voldoen aan de verwachting. Top.

Score: 08

Perfect doet wat je verwacht op elk vlak

Score: 10

Snelle levering, prima product.

Score: 10

Altijd vlot ontvangen en keurig verpakt

Score: 10

Uitgebreide site, veel direct beschikbaar en snelle levering. En discreet natuurlijk. Super waarderingssysteem met reviews en eventuele foto's

snelle verzending.

Score: 08

Snelle levering maar sterkte was niet als beloofd.

Score: 10

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Van betaling tot levering alles zeer vlot

Score: 10

Eerste levering was langzaam, maar daar waren de pinksterdagen debet aan. Tweede keer super snel en goed verpakt. Leuke benadering van de klant in e-mails :-)

Score: 10

Snelle levering, prima producten top!

Score: 10

Hele goede helpdesk en goede levering. I’ll be back!

Score: 08

Geen klachten! Alles op tijd geleverd en werkt alemaal goed!

Score: 10

Zeer tevreden over de service en het bedrijf.

Score: 10

Snel bezorgd en goede kwaliteit.

Score: 10

het was makelijk om te kiezen en te bestellen en vooral heel snel thuis geleverd ik raad zamnesia aan al mijn vrienden aan en de zaadje zijn van goed kwaliteit

Score: 08

Goede en snelle levering zeer duidelijk en behulpzaam

Score: 08

Fantische service en een heel goede site met heel veel goede informatie! En natuurlijk een breed scala aan producten. Nu in mijn laatste bestelling had ik een Mexican-growbox gekocht en die kwam spijtig genoeg geopend in de doos aan,nu heb ik daar niet op geklaagd want ik denk dat dit tijdens het transport moet gebeurd zijn wat bij PostNL naar Belgie nogal veel gebeurd,gescheurde en gedeukte dozen altijd groot genoeg om te zien of er niks waardevol inzit en terug zenden heeft geen nut want ja het is hun schuld niet(ik wou dat er een ander alternatief was dan PostNL want het is erg de laatste keer).De Mc Kenai xl growbox was wel in perfecte staat dus ik vermoed tijdens transport want de doos was ook met andere tape extra dichtgeplakt en rommelig en gekreukd maar voor de rest ben ik met mijn ene goede box gesteld met een héél goede oogst!

Score: 10

Zeer snelle levering, nodige instructies, en snelle antwoorden op vragen. I’ll be back soon!

Score: 10

Paar keer besteld niks te klagen, er was een keer iets fout dit is toen perfect opgelost. Fijne webwinkel

Score: 10

Heel vlotte verzending en heel discreet verpakt. Wat best handig is voor leveringen in België. Uitleg op de site is ook uitstekend. Nu is het enkel nog wachten op de oogst. 😎

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.