Score: 10

Super! Goeie kwaliteit, nooit problemen en een fantastische service! Aanrader voor iedereen.

Score: 10

Goede zaak met zeer waardevolle info over medicinale olie voor 1 ieder die daar baat bij vind.

Top. Correcte levering.

Score: 10

Primadeluxe. Klantvriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel

Score: 10

Uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.

Snel en discreet

Score: 10

Top service, snelle levering. Zeker een aanrader!

Score: 08

Goede en snelle bezorging! Product was goed verpakt en van kwaliteit.

Score: 10

No spang dikke leipe paddo's gegroeid uit die box noh

Score: 08

Goede info op de website. Snelle en goed verzorgde levering. Zou van mij 5 sterren krijgen als het in een kleinere verpakking verstuurd wordt, bv in een stevige envelop. Het doosje past nl niet in de brievenbus. Het bijbehorende info boekje hoeft niet steeds erbij. Is kostenbesparend voor de verzender en beter voor het milieu :)

Score: 10

snelle service en alle zaadjes zijn uitgekomen

Score: 10

De producten hebben goeie informatie, soms zelfs een video-review van het bedrijf zelf, en altijd zat rescenties van kopers. Tijdens en na het bestellen is er altijd zat informatie en ruimte om vragen te stellen over het product. De levering is snel en discreet. Je pakket wordt geleverd met een boekje met acties en kortingen. Bij bepaalde middelen krijg je een pdf bestand met uitleg over de werking van het product. En tot een week na je bestelling krijg je mails met de vraag of alles goed is verlopen. De SERVICE is perfect. 10/10. Het is erg allemaal goed verzorgt en haalt echt het negatieve beeld van online smartshop weg. In mijn ogen is de service even goed of beter als/dan web-giganten zoals bol. com en coolblue

Score: 10

Snelle, anonieme leveringen en heerlijk zaad πŸ˜‰

Score: 10

Snelle en discrete verzending. Wanneer er geen goede zaadjes bij zitten, worden er nieuwe verzonden. Echt een super goede service

Score: 10

Ik werd heel vriendelijk en geduldig geholpen.

Prima levering

Score: 10

Duidelijk, snel en discreet. Top!

Goeie ****!!

Zeer goed, beetje prijzig

Score: 10

Besteld, betaald en geleverd gekregen met twee dagen. Alles voldeed aan de verwachtingen, aan te bevelen.

perfect zoals beschreven

Score: 10

Volgende dag al geleverd, prima dienst na verkoop πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

Score: 10

Zeer goede en snelle levering.

Alles naar wens

Uitstekend :D

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.