Goede snelle levering, plus een uitstekende site ! Top

Alles dik in orde!

Score: 06

Ik heb truffel Mexicana besteld voor mijn dochter met clusterhoofdpijn. Godzijdank werken ze. Enorm nadeel vind ik dat ik ze al een paar keer ontvangen heb en dat de vacuüm los was....

Snelle en correcte levering

snelle afhandeling + levering discreet

Score: 08

Snelle verwerking van de order en snel thuisbezorgd zonder problemen. Ruime keuze in assortiment, zeer goed georganiseerd terug te vinden met gepaste duidelijke uitleg

Score: 08

Goede procucten, prijs wel iets duurder in vergelijking met andere websites.

Score: 10

Snelle levering, eerlijke en correcte afhandeling. Koop hier zeker terug materiaal aan, echte aanrader! Vgrt. ***

Score: 10

Ik zou dit bedrijf annbevelen aan iedereen , betrouwbaar snel en goei producten .

Snelle service top!

Perfecte service

Score: 08

Goede en snelle levering. Verzoek ondersteuning snel en correct behandeld.

Score: 10

Prima service! Snel en betrouwbaar.

mooi ingepakt jonko jaman

Score: 10

Veel producten en snelle service.

Score: 10

Een bijzonder tevreden klant. Ben erg netjes gecontracteerd nadat niet alle zaadjes waren uitgekomen en werd vanuit support geholpen met allerlei tips en adviezen. Nu een speciaal ontkiem setje en een zeer mooie tegemoetkoming die ik niet zag aankomen. Voor een webshop zeer veel service en nauw contact. Enorm bedankt voor alle hulp !

Goed product/ info !

Mike is SUPER vriendelijk

Super aanbod Snelle levering Goede service

Score: 10

topkaliteit en ruime keuze vind je het ni hier dan vind ge het nergens!

Zamnesia = Top!

Score: 10

Gemakkelijk en betrouwbare webwinkel, leveringen correct 😉 Tot hier geen enkel probleem mee gehad Dus blijft mijn enige webwinkel

Score: 10

Goed product en snelle levering! Zelfs onverwachts nog een leuke bonus. Ik kan Zamnesia aan iedereen adviseren!

Top geregeld

Score: 10

Bijzonder onder de indruk van de van de service van zamnesia. Erg snelle reacties en behulpzaam zoals je nergens anders ziet. Ik niet tenminste. Geven goede tips en denken mee in oplossingen. Dikke 10 hiervoor.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.