Snelle levering.

Score: 10

Zeer tevreden over de klantenservice. Elke vraag werd beantwoord, missende delen werden zonder kosten nadien verstuurd, kortom een aanrader!

Is gewoon goed geregeld!

Score: 10

goede en snelle service de eerste zaden doen het goed

Score: 10

Ruime keus en snelle levering

Score: 10

goed spul. snel geleverd. kleine tip neem niet in 1 keer 15 gram. dat gaat fout. had een bad trip op valhala

Score: 10

Goede ervaringen. Erg behulpzaam.

Score: 10

Ik bestel al geruime tijd zaden bij Zamnesia. Er is nu één keer iets niet helemaal goed gegaan. Ik werd onwijs professioneel geholpen en Zamnesia is mij heel tof tegemoed gekomen. Na een heel leuk telefoongesprek voelde ik me erg serieus genomen. Ik was al van plan om sowieso bij Zamnesia te blijven bestellen, maar door deze zeer goede ervaring kan ik het iedereen aanraden en dat doe ik ook onder mijn kweekvrienden. THANX!!!

Score: 10

Order was er binnen een paar dagen, alles netjes vers en intact en kreeg ook nog een gratis goodiebag :) zoals altijd, sterk werk!

Score: 10

snelle levering, maar hoe de plantjes het doen dat weet ik nog niet, dus oordeel later nog een keer

Score: 10

Zodra ik mijn bestelling had geplaatst had ik een e-mail verstuurd met een afzonderlijk verzoekje, deze mail is zeer snel en zeer positief beantwoord en het verzoek werd ook pefect uitgevoerd! Dus efficiëntie is top! Mijn bestelling is zeer snel geleverd geweest, zeer goed verpakt, producten waren in uitstekende staat en kwaliteit van de bestelde goederen was ook perfect! Dus, ik ben een uiterst tevreden klant, dit adres is een aanrader!

Chill Zo zo palingkoekjes

Top service en levering

Score: 10

Gewoon goed. Snel en gemakkelijk te bestellen en ook geleverd.

Score: 10

Ruim assortiment, alles makelijk te vinden, niet duur en alles netjes verpakt en heel snel geleverd

Score: 10

Uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.

Score: 10

Goede levering, discreet en goed verpakt. Goeie producten en ze staan klaar voor service. Ik ben erg tevreden over Zamnesia.

Score: 10

Goede service.. Heb zelfs extra kado gekregen.!!

Score: 10

Snelle verzending, goede producten en prima prijs.

Score: 10

Snelle levering! En goede kwaliteit.

Score: 10

Zamnesia is een chill bedrijf, kan echt niks negatiefs over hun zeggen

Score: 10

Zamnesia is the best! Hopen dat het nog lang mag bestaan!

Score: 10

Top shop! Snelle levering en goed verpakt!

Score: 10

altijd snel en netjes geleverd, top shop!

Score: 10

Zeer goede service,snel en duidelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.