Alles netjes verzorgd

Score: 10

Snelle/tijdige levering, vriendelijke medewerker aan de telefoon die geduldig allll mijn vragen beantwoordde en passende tips gaf.

Score: 10

Geweldige website, discreet levering, netjes en beschermt ingepakt met altijd kleine cadeautje de bij, altijd advies vantevoren als je om het vraag.

Score: 10

zeer snelle levering en prima verpakt

Score: 10

Zeer snelle levering, en prima kwaliteit.

Score: 08

Binnenkweek paddenstoelen top ! Buitenkweek laat op zich wachten maar kan nog komen. Bierkit top !

Score: 10

Prima snelle levering zonder gedoe...

Score: 10

Goede service, kreeg via de mail uitgebreide handleiding bij m’n bestelling.

Score: 08

Altijd alles netjes en snel geregeld. Kwaliteit tot nu toe altijd goed. Alleen hoef ik het papieren foldertje niet elke keer uit duurzaamheid oogpunt (: Website is voor mij voldoende.

Score: 08

Tevreden met mijn product en snelle levering..

Score: 10

Mooie duidelijke site. Discreet verpakt en de test werkte makkelijk.

Score: 08

snelle levering, anoniem verpakt, goed materiaal

Score: 10

Super service en snelle levering!een aanrader!

Snelle correcte levering!

Score: 10

Woendsdag ochtend besteld en was vrijdag all aangekomen levering was heel goed tegenover andere websites die niet leverden hier in belgië. Achteraf had ik problemen met mijn kit omdat er een kleine fout in de handleiding stond en heb de keuze gekregen voor een nieuwe kit of een waardebon t.w.v de kit. De mensen van de helpdesk hielpen me stap voor stap verder met wat ik gedaan had en hoe ik het had gedaan om eventuele fouten te kunnen aantonen. Ik zal niet rap meer naar een ander gaan :)

alles ok

Score: 10

Altijd vriendelijk, altijd snel!

Score: 08

Eerste 3 porties hadden geen effect. Heb 3 nieuwe porties nr keuze aangeboden gekregen, zonder bijkomende kosten. Bij de 2e poging werkte alles nr behoren :)

Score: 10

Erg goede service. Toen ik melding maakte van een product dat er raar uitzag en er een foto van had opgestuurd kreeg ik meteen een vervangend flesje, op hun rekening.

Score: 10

Goed spul, goede levering, zeer overzichtelijke en informatieve website, kortom: niets op aan te merken. Binnenkort nieuwe bestelling maken!

snel geleverd

top service, snel enz

Score: 08

Mooie bewaarpotten van goed materiaal. Zeer duurzaam en ziet er mooi uit

Score: 10

Elke bestelling werd zeer snel en correct geleverd. Ook als een item niet meer voorradig was kwam de levering binnen 4 dagen aan. En de gratis extra goodies zijn steeds een leuke verassing!

Nette bezorging.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.