Alles in orde

Goede producten, snelle betrouwbare levering, TOPZAAK 👍🏻

Score: 10

Ik heb een bestellng gedaan bij Zamnesia. Alles ging naar wens, mooie site en groot assortiment, duidelijk en goede service. Pakketje was mooi neutraal verzonden en kreeg een leuk beginners informatie pakketje mee gestuurd. Vriendelijk en goed bedrijf om zaken mee te doen, tot de volgende keer...

Score: 10

Prima levering, prima product!

Score: 10

vlotte afhandeling en alles mooi verpakt en discreet. Top bedrijf

goed best nice

Super correct

Score: 10

Zamnesia doet wat ze belooft. Zeer scherp geprijste producten, uit een ruim assortiment. Maar de verzending, verpakking, (snelheid van de) levering en het advies wat je erbij krijgt zorgen ervoor dat Zamnesia met kop&schouders boven andere (web)shops uitsteekt. Maar het mooiste vind ik dat je zeer goed up-to-date word gehouden van je order

Score: 10

Perfect, snelle levering en alles was duidelijk.

Adequaat en op tijd.

Score: 10

Super ‘s snelle bezorging top website

Score: 10

Alles vlot, duidelijk en discreet :)

Score: 10

professionals. goed proces. mooie producten.

Score: 10

Heel snel geleverd! Er was 1 ding niet binne dus kon ik iets anders kiezen of een tegoedbon stelde ze direct voor.. Heel vriendelijk in hun mails..

Score: 10

*** Ik ga zeker nog eens bij Zamnesia bestellen. Levering op tijd en kwaliteit. Top!

Snelle discrete levering top👍🏻

Score: 10

heb er nu iets van 3x iets besteld, bestellingen worden altijd binnen 2 dagen geleverd (ik woon in nederland) ik heb het nog nooit gehad dat er iets miste aan mn bestelling. *** bestel je hier vaker krijg je regelmatig een leuke korting van ***% bv verjaardag, 1 jaar klant enzv gewoon een goede webshop.

Snelle verzending

Score: 10

Zeer goede service. Er zat schimmel in de bak en naar aanleiding hiervan mocht ik vrijblijvend een nieuwe bestellen. Mailtjes worden ook zeer snel beantwoord.

Prima service , snel geleverd

Score: 10

Dik tevreden met mn bestelling

Score: 10

geen complicaties, vlot geleverd ! een aanrader

Score: 08

Nette service goed en overzichtelijk. Alles netjes in goede orde ontvangen.

Score: 08

prima gedaan. mag van mij ook niet bij een enkele bestelling. jullie doen dus wat jullie zeggen. niks meer niks minder.

Zeer goede klantenservice!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.