Score: 10

Snel geleverd! Goed zaad (Royal Queen Seeds - Critical). En alles prima uitgekomen. (ligt deels aan het zaad/deels aan je ontkiem talenten natuurlijk). Mijn site om zaadjes te bestellen.

Top snel discreet

Score: 10

Geweldige service. Mijn pakket voldeed allereerst niet aan de verwachting, wegens een fabrieksfoutje. Dit werd echter direct opgelost door de organisatie en ontving binnen een aantal dagen een nieuw pakket.

Score: 10

Snelle levering.. heerlijk . Toppie :)

Score: 10

Top! Alles was op tijd en de bestelling was goed.

Prachtig site

Score: 10

Perfect snelle levering en vriendelijke klanten service

Score: 10

Prima webshop, zeer snelle levering en ook nog eens een ruim asortiment

Alles tip top!

Score: 10

Heb nou 2 paddokits van Zamnesia besteld en zeer tevereden met de resultaten. 1e keer Supa Grow Golden Teachers en 2e kit Grow Fresh Mckennai. Meerdere flushes gehaald en de Grow Fresh is nog bezig. Potentie van de paddestoelen waren zeer goed. Ik blijf bij dit bedrijf betreft paddokits.

Score: 10

Zeer goeie service, vakkennis en Zamnesia houdt je perfect op de hoogte wanneer je je pakketje mag verwachten en je krijgt er steeds extra cadeautje bij! vroeger bestelde ik wel eens bij een ander, nu niet meer: want Zamnesia heeft alles wat ik wil en een service die je nergens anders terugvind! met mijn hand op het hartje kan ik jullie Zamnesia aanraden: zonder zorgen bestellen bij een Topbedrijf! Groetjes allemaal

Score: 10

Alles was zoals het hoort te zijn....Aanbod, info, gekochte product en verzending.

Snel geleverd top👍

Score: 10

Snelle levering en de juiste producten.

Score: 10

Snel geleverd alles zoals het hoort te zijn Ps betalen met bitcoin ook de max. Ma ge de mijn toch nog een paar jaren houden.de groeten aan de elfjes

Score: 10

Steeds opnieuw professionele behandeling van orders. Zeer tevreden over zamnesia!

snel geleverd

Score: 10

Snelle service, duidelijke uitleg op website en de beste prijzen op het web

Score: 08

Zeer goed en rap bij je thuis!

Score: 08

Sup every tevreden en discreet enkel met zoeken luit het niet alijd omda't je productnaam moet zetten en weet niet altijd hoe het noemt

Score: 10

Snel geleverd, goed en discreet verpakt en duidelijke beschrijving. Top bedrijf.

Score: 08

Super tevreden en discreeenkel zoeken is moeilijker als je niet weet hoe het noemt

gewoon goed!!!

Score: 10

Top site leuke spulletjes en goede service en klantvriendelijkheid echt top

Score: 10

Snelle levering, super service, netjes verpakt. ik had wat verkeerd gedaan met bestellen, was geen probleem. Gewoon TOP!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.