Score: 08

Super tevreden en discreeenkel zoeken is moeilijker als je niet weet hoe het noemt

gewoon goed!!!

Score: 10

Top site leuke spulletjes en goede service en klantvriendelijkheid echt top

Score: 10

Snelle levering, super service, netjes verpakt. ik had wat verkeerd gedaan met bestellen, was geen probleem. Gewoon TOP!

Score: 10

heel simpel, ge hebt vragen en men word geholpen. goede service, snelle levering. en goede producten

Snelle levering.

Score: 10

Ik ben heel tevreden over Zamnesia. Goede website met alle info die ik wil weten, simpel om wat te bestellen en snelle levering. Al met al: prima, houden zo!

Score: 10

Voor zover, nog geen eindresultaat, dus nog te vroeg voor een juiste beoordeling,

Score: 10

Fijne ervaring, snelle service en uitstekende uitleg over de producten

Score: 10

Ik heb nu meerdere keren een bestelling afgenomen bij Zamnesia en tot heden werden al mijn bestellingen correct en erg snel afgeleverd, dus ik zou Zamnesia zeker willen aanraden !

Score: 10

Niks te klagen, bestelling kwam op tijd in goede orde aan

Score: 10

Super goede service en hele snelle levering! In één woord: top!

Score: 10

De service is bijzonder goed. Na het bestellen van het artikel volgt er direct een bevestigingsmail dat het bedrag is overgemaakt en dat het artikel zo snel mogelijk bezorgd gaat worden. Iedere keer dat ik het besteld had was binnen 2 of drie dagen bezorgd. Zamnesia is een goed en betrouwbaar bedrijf.

Score: 08

discreet verpakt en komt redelijk vroeg aan op bestemming

Score: 10

Snel geleverd, duidelijke informatie zeer netjes verpakt. Had problemen met een setje zaadjes en kreeg netjes een nieuw setje gratis opgestuurd. Gewoon een goed betrouwbaar bedrijf

zeer snelle levering

Score: 10

Duidelijke, vriendelijke en snelle communicatie, prima service, product snel geleverd en zeer tevreden. Betrouwbare webshop. Aanrader en ik ga hier zeker vaker bestellen!

Alles prima afgeleverd.

Snel en betrouwbaar

Score: 08

Snelle levering en goede kwaliteit prijs verhouding

Score: 10

Geweldige site. Goed contact en altijd vriendelijk. Pakken in Nederland zijn er meestal binnen een dag en het retouren kan altijd. Een echte aanrader voor iedere Stoner.

Score: 10

Snelle en nette service bedankt 👍

Score: 10

Goede kwaliteit, duidelijke communicatie en snelle verwerking. Top service

Vriendelijk bedankt voor de waanzinnige service. Helemaal top mvg ***

Vlotte, correcte levering.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.