Score: 08

Snelle levering en goede kwaliteit prijs verhouding

Score: 10

Geweldige site. Goed contact en altijd vriendelijk. Pakken in Nederland zijn er meestal binnen een dag en het retouren kan altijd. Een echte aanrader voor iedere Stoner.

Score: 10

Snelle en nette service bedankt 👍

Score: 10

Goede kwaliteit, duidelijke communicatie en snelle verwerking. Top service

Vriendelijk bedankt voor de waanzinnige service. Helemaal top mvg ***

Vlotte, correcte levering.

Score: 10

als nieuwe klant na 2 dagen het artikel al in huis.

Score: 10

helemaal top kreeg een product nog een keer toegestuurd

Score: 08

als de pods (FLOWERMATE ROESTVRIJSTALEN KRUIDENCONTAINERS) van flower mate op vooraad waren was het sws vijfsteren geweest.

Score: 10

Mijn bestelling was sneller geleverd dan verwacht en eens aangekomen in het postkantoor kreeg ik direct een berichtje via mail en sms om me te verwittigen dat ik mijn pakje mocht afhalen.

Score: 08

Zoals de 4 sterren voor zich spreken: Alles is goed verlopen en geen tegenvallers gehad. Geen 5***** service, maar algemeen goed.

Score: 10

Goei smaakske dikke boom !

Score: 10

Briljante service en goede ondersteuning bij problemen.

Score: 10

Altijd waar voor je geld 🌟

Alles op tijd geleverd

Score: 10

Gewoon goed, zoals het hoort!

Score: 10

Snelle levering, goeie service. Goede kwaliteit. 1 nadeel, je moet voor ***€ bestellen voor gratis verzending. Voor mijn kleinere bestellingen (accessoires voor mijn verdamper) bestel ik dan ook ergens anders.

Score: 10

Heel goed echte aanrader!!!!!!!

Score: 10

Zeer handige artikelen gekocht! Snelle levering! Perfect tevreden!

Score: 10

Prima doosje en hoesjes gekocht, precies zoals de foto en erg tevreden mee! Ook snel en discreet geleverd! Helemaal prima dus

Score: 10

Snelle verzending en goede zaden!

Niets op aan te merken.

Score: 10

Super service. Laattijdige wijziging van leveradres was geen probleem. Bedankt!

Score: 08

Beetje duur maar kwaliteit daarin tegen is wel goed

Score: 10

Ik heb het ook aan familie uit Italië aanbevolen

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.