Score: 10

Ik heb het ook aan familie uit Italië aanbevolen

Score: 10

Prima apparaat voor een amateur om zaadjes te laten kiemen.

Goed en snelle levering

Goede levering

Score: 10

Dank jullie wel voor de service

Score: 08

Een leuke site met goeie en leuke producten, zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar :-)

Score: 10

Geen tegenvallers bij de producten en het verzenden.

Score: 10

Snelle levering. Goede producten en niet duur! Ik raad zamnesia aan voor beginnend en ervaren psychonauten.

Score: 06

Ik denk dat ik een slechte super growkit had heb daar slechts 200gr kunnen afhalen na 3 vluchten volgende beter zeker ondanks super hygiënisch te werk gegaan

Score: 10

zeer tevreden, alles uiterst correct en vlot. erg goede service

Tevreden. Snelle levering.

Score: 06

goed snelle levering en alles goed

Score: 10

super uitleg op mn vraag gekregen snelle levering en geen gedoe...👍

Score: 10

Goede service, goede producten.

Score: 10

niets op aan te merken, goed voor elkaar.

ZEER GOED! SNEL GELEVERD

Score: 10

Super snelle levering, alles in orde!

Score: 10

Zeer spoedige levering zonder opmerkingen. Top!

Score: 02

Niet mogelijk contact op te nemen. Maar 1 van de 6 zaadjes is nu daadwerkelijk een plant. Een dikke vette nee voor Zamnesia

Score: 08

Zaadjes allemaal ontkiemt, enkele planten wel kleiner dan in de beschrijving vermeld werd. Voor de rest alles in orde. 4/5

Snel en betrouwbaar

Score: 10

snelle en correcte verzending. Top bedrijf om te kopen. grt J.

Snel en netjes geleverd.

Score: 04

snelle levering, jammer genoeg was het niet de kwaliteit die ik had verwacht ,

Score: 08

Oké, ik heb dit artikel! Het was een discrete verpakking! Helaas, een van de kern van wat ik wilde (gorilla) is niet uitgekomen.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.